fbpx

Καλώς ήρθες στον

Ε΄ Κύκλο

Θέμα: Συντονισμός με την εσωτερική
Ελευθερία – Έκφραση & Δημιουργικότητα

 

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας - Love Truth Life angelic healings

Ε. Σεμινάριο/Μηνιαίος Κύκλος Θεραπειών

Θέμα: Συντονισμός με την εσωτερική Ελευθερία – Έκφραση & Δημιουργικότητα.

 

Το Θαλλασί Τσάκρα βρίσκεται στην περιοχή του λαιμού και διέπει την ικανότητα για Αυτο-έκφραση και Επικοινωνία. Αυτό το τσάκρα ενεργοποιείται από το θαλασσί χρώμα και είναι το κέντρο της Δημιουργικότητας, της Έκφρασης και της Τέχνης μέσα μας.

 

Όταν είναι μπλοκαρισμένο, δεν μας είναι εύκολο να εκφράζουμε τις ανάγκες μας και να υποστηρίζουμε τη δική μας αλήθεια. Αυτό συμβαίνει επειδή φοβόμαστε την κριτική ή την απόρριψη από αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και από τον φόβο της απομάκρυνσης ή της μοναξιάς. Επίσης, άλλο ένα μπλοκάρισμα που νιώθουμε μέσα από το Kέντρο αυτό, είναι η αίσθηση ότι δεν βλέπουμε / ακούμε / κατανοούμε ποιοι πραγματικά είμαστε, με αποτέλεσμα να πιστεύουμε ότι οι επιθυμίες μας αγνοούνται από το Σύμπαν.

 

Πώς αισθάνεστε όταν αυτό το τσάκρα είναι μπλοκαρισμένο;

Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί καθώς μέσα από αυτό το Τσάκρα όταν μιλάτε ή γράφετε με αρνητικότητα, κυριολεκτικά έλκετε αυτό που δεν θέλετε. Θυμηθείτε, όταν μιλάτε ή γράφετε ή επικοινωνείτε, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ. Αρχίστε να εξετάζετε τις λέξεις που γράφετε και χρησιμοποιείτε για τον εαυτό σας, για τους αγαπημένους σας, για την αγάπη, για τα χρήματα για τους ανθρώπους, για την υγεία, καθώς τα λόγια σας είναι αυτά που δημιουργούν το σενάριο της ζωής σας.

 

Μιλάτε μόνο για το τι θέλετε. Υπάρχει πάντοτε ένας τρόπος για να εκφράσουμε τα πράγματα με έναν περισσότερο θετικό τρόπο. Για παράδειγμα, αντί να πείτε «ποτέ δεν με βοηθάει», πείτε «θα ήθελα να λαμβάνω κάποια βοήθεια σε αυτό».

 

Πώς αισθάνεστε όταν το Τσάκρα αυτό είναι Καθαρό και Ισορροπημένο;
Όταν καθαρίσετε και ισορροπήσετε το Τσάκρα του Λαιμού σας, θα παρατηρήσετε ότι αισθάνεστε πιο ευτυχισμένοι και πιο ανοιχτοί, τόσο για να μοιραστείτε την αλήθεια σας, όσο και για να δείτε και να ακούσετε τους άλλους χωρίς κριτική. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι άλλοι να  αρχίσουν να σας αντιλαμβάνονται περισσότερο θετικά. Θα είστε σε θέση να λάβετε Θεία Καθοδήγηση με μεγαλύτερη ευκολία και θα νιώθετε περισσότερη Έμπνευση και Δημιουργικότητα στη διαδρομή σας.

 

light blue chakra: Συντονισμός με την εσωτερική Ελευθερία – Έκφραση & Δημιουργικότητα

Μέθοδοι εξισορρόπησης/εκκαθάρισης του τσάκρα αυτού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΔΩΡΕΑΝ Τριπλό Εργαλείο, *Ενεργειακού Καθαρισμού, *Άνοιγμα του Κέντρου της Καρδιάς και *Δημιουργίας Ενεργειακής Ασπίδας Προστασίας της Αύρας για να καθαρίσετε τον εσωτερικό σας εαυτό, να απελευθερώσετε την αρνητικότητα και να εισάγετε στα Τσάκρα σας νέο φως ή μπορείτε να οραματιστείτε ένα έντονο ηλεκτρίκ θαλασσί φως να μπαίνει και να γεμίζει το Τσάκρα του Λαιμού σας.

 

Αν θέλετε να πάτε πιο βαθιά και αναγνωρίσετε τον εαυτό σας στα παραπάνω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το  Ε. Σεμινάριο / Μηνιαίο Κύκλο με Θέμα: Συντονισμός με την εσωτερική Ελευθερία – Έκφραση & Δημιουργικότητα.

 

Μέσα στις τέσσερις εβδομαδιαίες δίωρες θεραπείες μας του Μηνιαίου αυτού Σεμιναρίου θα ανοίξετε πραγματικά το Τσάκρα του Λαιμού σας στην πλήρη δύναμή του. Επίσης, θα καθαρίσετε τα αρνητικά πρότυπα επικοινωνίας και θα αφαιρέσετε τον προγραμματισμό που σας έχει κλειδώσει στους ίδιους επαναλαμβανόμενους κύκλους αρνητικότητας.

 

Τέλος, θα σπάσουμε κάθε όριο που μπλοκάρει την δημιουργική σας φύση, κάθε όριο που σας κάνει να μην εκφράζεστε και θα γεμίσουμε όλο τον ουρανό και τον πλούτο της ύπαρξης μέσα σας, αφυπνίζοντας το σώμα σας στην γεμάτη τέχνη και δημιουργική ουράνια φύση του.

 

Οι Θεραπείες πραγματοποιούνται στον χώρο Love- Truth- Life σε μικρές ομάδες 6 ατόμων, ή σε ατομικές θεραπείες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας συμμετοχής.

 

Είμαι η Δαμίγου Κέλλυ και είμαι ΕΔΩ μαζί σου και κοντά σου για να μοιραστώ μέσα από τη συνεχόμενη εκπαίδευσή μου, τη γνώση μου, το περιεχόμενό μου και τα βιώματά μου. Και μέσα από την άπλετη αγάπη μου για τον άνθρωπο να σε βοηθήσω να βρεις και εσύ την δική σου εσωτερική Δύναμη και Έμπνευση!

 

Σ΄ευχαριστώ για τον χρόνο και την Εμπιστοσύνη σου.

a chakra - ασφάλεια, εμπιστοσύνη, αφθονία