fbpx

Καλώς ήρθες στον

Η΄Κύκλο

Θέμα: Άνοιγμα στο Πνεύμα μας –
Βίωση της Θεϊκής Ενότητας

 

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας - Love Truth Life angelic healings

Η. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ/ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Θέμα: Άνοιγμα στο Πνεύμα μας – Βίωση της Θεϊκής Ενότητας.

 

Το Μοβ Τσάκρα είναι η έδρα του πνεύματος, βρίσκεται ακριβώς επάνω από το κεφάλι και είναι το Κέντρο που συνδεόμαστε με τον ανώτερο μας εαυτό, το σύμπαν, την καθαρή συνείδηση, την «Πηγή», και με τις ουσίες της Ολότητας, της Ισορροπίας και Σοφίας μέσα μας.

 

Τα μπλοκαρίσματα εδώ προκαλούνται από την κριτική μας γύρω από το σωστό και το λάθος, τα θρησκευτικά δόγματα και τον φόβο ύπαρξης στη Γη σε ένα ανθρώπινο σώμα. Δεν είναι ανοιχτό όταν δε μπορούμε να δεχτούμε ανώτερες πνευματικές αλήθειες και είμαστε έντονα  εγκλωβισμένοι μέσα στη δυϊκή-εγωιστική σκέψη.

 

Πώς αισθάνεστε όταν αυτό το Τσάκρα είναι μπλοκαρισμένο;
Εάν το Τσάκρα της Κορυφής σας είναι μπλοκαρισμένο, η αποδυνάμωση,  η απελπισία και η αίσθηση αποσύνδεσης από την υποστήριξη του Σύμπαντος είναι τα πιο κοινά φαινόμενα. Νιώθεις σαν τα όνειρά σου να είναι μακριά, και ότι κανένας δεν σε υποστηρίζει.

 

Ελέγξτε ξανά την τρέχουσα κατάστασή σας. Αισθάνεστε σαν να μην υπάρχει κανένας δρόμος στα όνειρά σας για να φτάσετε σε φυσική καρποφορία; Ή ότι το Σύμπαν / Θεός / Πηγή / άλλοι άνθρωποι / αρχές σας απομακρύνουν από τα θαύματα και τις θετικές εξελίξεις που ζητάτε και προσεύχεστε;

 

Η αλήθεια είναι ότι το μπλοκαρισμένο Τσάκρα του Στέμματος, σας κρατά αποξενωμένο από τη “δική σας” δύναμη και τον υψίσυχνο εαυτό σας. Έχετε τη δύναμη να εκδηλώσετε τα όνειρά σας στη φυσική πραγματικότητα, αλλά το αίσθημα της απελπισίας σας κρατά μακριά από το να προσπαθήσετε να το κάνετε να συμβεί.

Επίσης, συχνά το Τσάκρα του Στέμματος μπλοκάρεται και με θρησκευτικούς προγραμματισμούς που έχουν να κάνουν με τους ρόλους και τις ικανότητες ενός άντρα ή γυναίκας, πεποιθήσεις όπως «η ζωή είναι δύσκολη», «η αγάπη είναι ένα ψέμα» και τα λοιπά.

 

 

Πώς αισθάνεστε όταν το Τσάκρα αυτό είναι Καθαρό & Ισορροπημένο;

Όταν καθαρίσετε το Τσάκρα του Στέμματος σας, θα ανοίξετε ξανά τη ροή στις ανώτερες ικανότητές σας και στις υψηλότερες διαστάσεις. Τα όνειρά σας θα γίνουν όλο και πιο ζωντανά και θα φτάσουν πιο εύκολα και χρήσιμα στοιχεία και πληροφορίες σ΄εσάς.

 

Θα αρχίσετε να αισθάνεστε δυνατοί και αισιόδοξοι για το μέλλον και θα είστε σε θέση να συνδεθείτε με υψηλότερες αλήθειες, όπως ότι είστε ον Αγάπης και προέρχεστε από την ουσία της αγάπης.
Η εκκαθάριση του Τσάκρα του Στέμματος μπορεί να δημιουργήσει βαθιές μετατοπίσεις για όλη σας τη ζωή.

σεμινάρια purple-chackra

Μέθοδοι Εξισορρόπησης/Εκκαθάρισης του Τσάκρα αυτού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΔΩΡΕΑΝ Τριπλό Εργαλείο, *Ενεργειακού Καθαρισμού, *Άνοιγμα του Κέντρου της Καρδιάς και *Δημιουργίας Ενεργειακής Ασπίδας Προστασίας της Αύρας για να καθαρίσετε τον εσωτερικό σας εαυτό, να απελευθερώσετε την αρνητικότητα και να εισάγετε στα Τσάκρα σας νέο φως ή μπορείτε να οραματιστείτε ένα φωτεινό φως μοβ -πλατίνας να μπαίνει στο Τσάκρα του Στέμματός σας.

 

Αν θέλετε να πάτε πιο βαθειά και αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στα παραπάνω, σας προτείνω να παρακολουθήσετε το  Η. Σεμινάριο/Μηνιαίο Κύκλο με Θέμα: Άνοιγμα στο Πνεύμα μας – Βίωση της Θεϊκής Ενότητας.

 

 

Μέσα στις τέσσερις εβδομαδιαίες δίωρες θεραπείες του Μηνιαίου αυτού Σεμιναρίου Αγγελικών Θεραπειών, θα έρθουμε σε επαφή με τις ανώτερες  αλήθειες του πνεύματός μας, μέσα από την ανθρώπινη διαδρομή της συνείδησης που κινείται όλο και ψηλότερα προς το φως της ψυχής.

 

Μέσα από το πνεύμα αυτό, θα φέρνουμε στην ύλη αυτό που λαχταράμε και κατόπιν θα βάζουμε μέσα τα πολύτιμα αισθήματα της  ψυχής μας. Πνεύμα-΄Υλη-Ψυχή, γίνεται η ιερή τριάδα, το τρίπτυχο της απόλυτης επιτυχίας, σε ότι πάρουμε απόφαση να κάνουμε.

 

Όταν είμαστε συντονισμένοι με την μοβ-πλατίνα ενέργεια είμαστε πάντα ξεκούραστοι γιατί γνωρίζουμε πότε να κάνουμε κάτι και όταν το κάνουμε  γίνεται πάντα με τον ευκολότερο τρόπο.

 

Η Αυτοπραγμάτωση, η Φώτιση και η Πνευματικότητα αποτελούν τα πιο βασικά από τα θέματα του Κέντρου αυτού. Μαζί θα  ανοίξουμε τον δρόμο της θεϊκής μας προέλευσης, της εσωτερικής Ειρήνης και Γαλήνης. Εδώ συναντάμε τη δυνατότητα να είμαστε Ένα με το όλον αλλά και Ολόκληροι, Θεραπευμένοι και Πλήρεις.

 

Τέλος θα περάσουμε μέσα από τον ιερό δρόμο της Σιωπής, διότι εντός της σιωπής αναπτυσσόμαστε στο ύψιστο των Κέντρων και ανοιγόμαστε στις ενεργειακές ροές του Σύμπαντος!

 

Οι Θεραπείες πραγματοποιούνται στον χώρο Love- Truth- Life σε μικρές ομάδες 6 ατόμων, ή σε ατομικές θεραπείες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας συμμετοχής.

 

Είμαι η Δαμίγου Κέλλυ και είμαι ΕΔΩ μαζί σου και κοντά σου για να μοιραστώ μέσα από τη συνεχόμενη εκπαίδευσή μου, τη γνώση μου, το περιεχόμενό μου και τα βιώματά μου.

Και μέσα από την άπλετη αγάπη μου για τον άνθρωπο να σε βοηθήσω να βρεις και εσύ την δική σου εσωτερική Δύναμη και Έμπνευση!

 

Σ΄ευχαριστώ για τον χρόνο και την Εμπιστοσύνη σου.

a chakra - ασφάλεια, εμπιστοσύνη, αφθονία