fbpx

Καλώς ήρθες στον

ΣΤ΄Κύκλο

Θέμα: Επανασύνδεση με την Πνευματική μας
Διαύγεια και Διάκριση.

 

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας - Love Truth Life angelic healings

ΣΤ. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ/ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Θέμα: Επανασύνδεση με την Πνευματική μας Διαύγεια και Διάκριση.

 

Το Μπλέ Τσάκρα βρίσκεται στο μέτωπο, ακριβώς ανάμεσα στα μάτια. Αυτό συχνά αναφέρεται ως το “Τρίτο Μάτι”, επειδή εδώ βρίσκεται η Διαισθητική και Ψυχική ενέργεια. Είναι το κέντρο της Αλήθειας, της Διαίσθησης και του Οραματισμού.  Το χρώμα indigo ενεργοποιεί αυτό το τσάκρα και επίσης διέπει τη φαντασία, τη νοημοσύνη και τις ικανότητες λήψης αποφάσεων, μέσα από διαύγεια και διάκριση, ακολουθώντας την εσωτερική μας γνώση.

 

Το Τσάκρα Φρυδιών είναι η έδρα της αντίληψης, των πεποιθήσεων και τα φίλτρα με τα οποία αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητά μας. Όταν το Τρίτο Μάτι δεν είναι ισορροπημένο, έχουμε να κάνουμε με στρεβλώσεις της αντίληψης και παρεμπόδιση της διαίσθησης.

 

Πώς αισθάνεστε όταν αυτό το Τσάκρα είναι μπλοκαρισμένο;

Με ένα μπλοκαρισμένο Μπλέ Τσάκρα η ικανότητά σας να βλέπετε ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό σας είναι πιθανό να εμποδίζεται και να συγκρούεται, ή και να κατηγορείτε τον εαυτό σας. Ίσως, επίσης, αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα για τα όνειρά σας.

Το σύστημα των πεποιθήσεών σας μπορεί πλέον να μην σας εξυπηρετεί και να έχουν φράξει την ικανότητά σας να βλέπετε καθαρά, αφήνοντάς σας να ζείτε μέσα σε ψευδαισθήσεις.

 

Τα κοινωνικά μέσα, η τηλεόραση, οι απόψεις άλλων, τα πολιτισμικά στερεότυπα … όλα αυτά συνωμοτούν αρνητικά στο φυσικό Τρίτο Μάτι και  στη σύνδεση με τη διαίσθησή σου και τη βαθύτερη σοφία σου.

Όταν αυτό το Τσάκρα είναι μπλοκαρισμένο, αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να δούμε το μονοπάτι προς τα εμπρός, όπως και ότι δεν υπάρχει τρόπος να φτάσουμε στους στόχους και στα όνειρά μας. Μια άλλη τάση είναι, επίσης, να βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα από τον φακό της έλλειψης.

Η εκκαθάριση Του τσάκρα του Φρυδιού, θα σας βοηθήσει να δείτε ξεκάθαρα ξανά και τότε θα είστε σε θέση όχι μόνο να βλέπετε τα προβλήματα, αλλά να αντιλαμβάνεστε και τη λύση.

 

 

Πώς αισθάνεστε όταν το Τσάκρα είναι Καθαρό & Ισορροπημένο.

Όταν καθαρίσετε και ισορροπήσετε το Μπλέ Τσάκρα, θα παρατηρήσετε τον εαυτό σας να γίνεται πιο χαλαρός και διαυγής στην εμπειρία της ζωής. Ο διαλογισμός θα γίνει ευκολότερος και πιο απολαυστικός, καθώς υπάρχει λιγότερη νοητική απόσπαση.

 

Θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τη διαίσθησή σας με περισσότερη ευκολία και τα όνειρά σας θα γίνουν πιο ξεκάθαρα και πιο θετικά, καθώς συχνά θα λαμβάνετε ξεκάθαρες συμβουλές και μηνύματα για εσάς.

σεμινάριο chakra: Επανασύνδεση με την Πνευματική μας Διαύγεια και Διάκριση

Μέθοδοι Εξισορρόπησης/Εκκαθάρισης του Τσάκρα αυτού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΔΩΡΕΑΝ Τριπλό Εργαλείο, *Ενεργειακού Καθαρισμού, *Άνοιγμα του Κέντρου της Καρδιάς και *Δημιουργίας Ενεργειακής Ασπίδας Προστασίας της Αύρας για να καθαρίσετε τον εσωτερικό σας εαυτό, να απελευθερώσετε την αρνητικότητα και να εισάγετε στα Τσάκρα σας νέο φως ή μπορείτε να οραματιστείτε ένα βαθύ indigo μπλε φως να μπαίνει και να γεμίζει το Τσάκρα του Φρυδιού σας.

 

Αν θέλετε να πάτε πιο βαθιά και αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στα παραπάνω, σας προτείνω να παρακολουθήσετε το  ΣΤ. Σεμινάριο / Μηνιαίο Κύκλο με Θέμα: Επανασύνδεση με την Πνευματική μας Διαύγεια και Διάκριση.

 

Μέσα στις τέσσερις εβδομαδιαίες δίωρες θεραπείες του Μηνιαίου αυτού Σεμιναρίου Αγγελικών Θεραπειών θα κάνουμε θεραπεία στο «Τρίτο Μάτι» ,  έτσι ώστε να έχουμε πνευματική διαύγεια και διάκριση, καθώς και θα μάθουμε να ακολουθούμε την εσωτερική μας γνώση, χωρίς πλέον να θολώνει η κρίση μας με ψευδαισθήσεις.

 

Επίσης, θα έρθουμε σε επαφή με την δημιουργία εσωτερικών εικόνων, θα αναπτύξουμε τη φαντασία μας και γενικά θα δώσουμε χώρο στη λεπτή έκτη αίσθηση να αναδυθεί στον καθένα ξεχωριστά.

 

Τέλος, θα αναγνωρίσουμε τη δύναμη και την προστασία που έχει το καθαρό μπλε, καθώς μέσα από αυτή την ενέργεια θα μπορούμε να δούμε αποστασιοποιημένα και με ουδετερότητα  την αλήθεια σε οτιδήποτε  έχουμε φέρει στην ζωή μας και μέσα από αποδοχή, θα στεκόμαστε διαφορετικά, παίρνοντας νέες αποφάσεις και δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα.

 

Η αλήθεια μας ελευθερώνει!! Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε χώρο στον εαυτό μας να είναι αυθεντικός, να αποδεχτεί αυτό που είναι και να  γνωρίζει πάντα  πού να στέκεται. Πάντα μέσα στο Βασίλειό του, πάντα μέσα στην Αλήθεια του.

 

Μέσω του Τσάκρα του Μετώπου, θα μπορέσουμε να συνδεθούμε με   πνευματικά πεδία, καθώς θα έρθουμε και σε επαφή με επίγνωση ανώτερων αληθειών και πραγματικοτήτων, που ξεπερνούν την καθημερινή μας συνείδηση.

Οι Θεραπείες πραγματοποιούνται στον χώρο Love- Truth- Life σε μικρές ομάδες 6 ατόμων, ή σε ατομικές θεραπείες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας συμμετοχής.

 

Είμαι η Δαμίγου Κέλλυ και είμαι ΕΔΩ μαζί σου και κοντά σου για να μοιραστώ μέσα από τη συνεχόμενη εκπαίδευσή μου, τη γνώση μου, το περιεχόμενό μου και τα βιώματά μου.

Και μέσα από την άπλετη αγάπη μου για τον άνθρωπο να σε βοηθήσω να βρεις και εσύ την δική σου εσωτερική Δύναμη και Έμπνευση!

 

Σ΄ευχαριστώ για τον χρόνο και την Εμπιστοσύνη σου.

a chakra - ασφάλεια, εμπιστοσύνη, αφθονία