fbpx

Τι είναι Απαραίτητο για να Πετύχεις τον Στόχο Σου

τσακρα

Τι είναι Απαραίτητο για να Πετύχεις τον Στόχο Σου

Καλησπέρα και Καλό Μήνα!

Πολλοί άνθρωποι σήμερα βασανίζονται από μια αίσθηση αβεβαιότητας ή ανησυχίας όσον αφορά την αξία, τις ικανότητες, τις δεξιότητές τους. Δεν γνωρίζουν όμως, πώς να θεραπεύσουν τον εαυτό τους από την αρνητικότητα και πώς να μετουσιώνουν τους φόβους, τις ανασφάλειες και τον θυμό τους. Συχνά δε, αγνοούν ότι η δική τους συμπεριφορά ή των ανθρώπων που συναναστρέφονται είναι εκείνη που επηρεάζει τη ροή στην ζωή τους και κατ΄ επέκταση στα ενεργειακά τους κέντρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να υπάρχει αδυναμία να προστατέψουν τον εαυτό τους και το ενεργειακό τους σύστημα.

Γι’ αυτό και στις ημέρες μας που οι ενέργειες αλλάζουν καθημερινά καθώς ο πλανήτης αλλάζει δόνηση, μία από τις βαθύτερες επιθυμίες και στόχους των ανθρώπων που αφυπνίζονται είναι  η  εύρεση τρόπων, μεθόδων και εργαλείων ώστε να διατηρούν στην καθημερινότητά τους τις υψηλές και θετικές δονήσεις και να μπορούν να μετουσιώνουν τα αρνητικά συναισθήματα και καταστάσεις που βιώνουν.

Οι σκέψεις που συνήθως τους απασχολούν είναι με ποιά τεχνική θα καταφέρουν να απεγκλωβιστούν από τη δυσμενή θέση, αν το αποτέλεσμα θα είναι μόνιμο, ή πώς θα αντιληφθούν τη διαφορά μετά την εφαρμογή της θεραπείας είτε στον εαυτό τους είτε στους άλλους.

Για παράδειγμα, πολλές φορές τα άτομα νοητικά σκέφτονται και ονειρεύονται μια σημαντική αλλαγή, όπως μια καινούρια εργασία, αλλά συναισθηματικά φοβούνται ή διστάζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα. Αυτό οφείλεται στο μπλοκαρισμένο Κόκκινο Τσάκρα που αντιπροσωπεύει τη Δύναμη μέσα μας, και το οποίο, όταν καθαριστεί, μας ωθεί στο να πάρουμε τη ζωή στα χέρια  μας, να κάνουμε τα απαραίτητα βήματα και τελικά να κερδίσουμε ό, τι επιθυμούμε.

Τέτοιες βασικές πρακτικές γνώσεις έχει η εκπαίδευση «Chakras & Consciousness για αυτοθεραπεία αλλά και θεραπεία τρίτων. Για την εκμάθηση της μεθόδου δεν είναι απαραίτητο να διαθέτει κάποιος πνευματικές δεξιότητες. Η τεχνική αποτελείται από ένα εγχειρίδιο-manual που σας μαθαίνει τα 10 πρακτικά και απλά βήματα της θεραπείας και της εφαρμογής. Μέσα σε αυτά τα βήματα, υπάρχουν στάδια που χαρακτηρίζονται ως πνευματικά, για να θυμάσαι πάντα ότι είσαι μία αιώνια πνευματική φύση σε ένα γίηνο βίωμα. Εύχομαι να είμαι και με εσένα μαζί αγαπημένε/η μου συνοδοιπόρε!

Καλή μας εβδομάδα!!!
Κέλλυ Δαμίγου
6946-426298

 


Εξ΄ Αποστάσεως Εκπαίδευση
«Chakras & Consciousness»

Κάνε εγγραφή εδώ!

Έναρξη Κυριακή 09/07 στις 19:00μ.μ.