fbpx

Καλώς ήρθες στα Εργαστήρια

Σύνδεσης & Θεραπείας μέσα από

Αγγελικές Ενέργειες & Διαστάσεις

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
Εργαστήρια Σύνδεσης & Θεραπείας με Αγγελικές Ενέργειες & Διαστάσεις | Love Truth Life

Πνευματικά αυτή την στιγμή στον πλανήτη γη γίνεται μία μεγάλη ενεργειακή μεταβολή και μετακίνηση που ο άνθρωπος αναζητούσε από πάντα. Βρισκόμαστε κοντά στην τελική αναζήτηση και επιβεβαίωση της αλήθειας του ποιοι πραγματικά είμαστε και της αμφισβήτησης όλων των ψεμάτων που έχουμε αποθηκεύσει και έχουμε σκεπάσει μέσα από το πέπλο της ψευδαίσθησης.

 

Tα Εργαστήρια “Σύνδεσης & Θεραπείας μέσα από Αγγελικές Ενέργειες & Διαστάσεις Φωτός” είναι μία Καινοτόμος Τεχνική που συνδυάζει αρκετά στοιχεία θεραπειών που έχω εκπαιδευτεί εδώ και αρκετά χρόνια και απευθύνεται σε άτομα που ειλικρινά θέλουν να κάνουν μία ουσιαστική εργασία ανακάλυψης εαυτού.

Έτσι καθώς όλα βασίζονται στις Πεποιθήσεις, στην Πρόθεσή μας και στις Δράσεις μας δουλεύουμε με:

  • Α. Το Φυσικό Σώμα
  • Β. Το Ενεργειακό Σώμα
  • Γ. Το Φιλοσοφικό Σώμα (Πεποιθήσεις) και
  • Δ. Το Συμβολικό Σώμα (Δράσεις

 

Kύρίως όμως, δουλεύουμε και με το Υπερσυνείδητο, την επαφή με υψηλότερες δονήσεις του πνεύματος μας, κάνοντας Καθοδηγούμενους Διαλογισμούς-Ταξίδια σε Αγγελικές Κβαντικές Διαστάσεις Φωτός.

Μέσα από την Επαφή μας αυτή, με τις Υψηλές Δονήσεις Ύπαρξης των Αγγέλων, παίρνουμε Μηνύματα, Θεραπεία και Συνείδηση, καθώς στο τέλος κάθε εργαστηρίου θα συνδέουμε και το υλικό σώμα με Kβαντικές Aγγελικές Σπείρες ΑQS, κατα Μαίρη Ζαπίτη

  • Οι Πνευματικοί μας Οδηγοί και αυτό που εμείς οι άνθρωποι αποκαλούμε «Άγγελοι» υπάρχουν και λειτουργούν σε πολύ υψηλότερες συχνότητες από εμάς. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούμε να τους αντιληφθούμε. Συχνά ερχόμαστε σε περισσότερη επικοινωνία με το πνεύμα όταν αυξήσουμε εμείς τη δική μας δόνηση.

 

  • Οι Άγγελοι είναι “Όντα”, “Συνείδηση” ή “Πρόσωπα” όπως εμείς.  Εκείνοι όμως δεν έχουν πλέον φυσικό σώμα στη Γη. Είναι απαλλαγμένοι από Αρνητικότητα, Κάρμα και Προσκολλήσεις, είναι ενεργειακά “ΑΓΝΟΙ”.

 

  • Οι Άγγελοι τρέφουν τον μέγιστο σεβασμό για μας που ερχόμαστε στη Γη και επιλέγουμε εθελοντικά να ζήσουμε στη ζωή.  Έχουν ανιδιοτελή αγάπη για εμάς, ανεξάρτητα από το τι κάνουμε, και λειτουργούν πάντα κάτω από «Τον Νόμο της Ελεύθερης Βούλησης» που σημαίνει ότι δεν μπαίνουν στην εμπειρία μας, εκτός αν το ζητήσουμε εμείς οι ίδιοι.

Τα Εργαστήρια αυτά απευθύνονται σε άτομα που έχουν Σεβασμό και Αγάπη για το πνεύμα και ειλικρινά επιθυμούν να Αφυπνίσουν μέσα τους τον Ανώτερο και Ιερό τους εαυτό. Επίσης απευθύνονται σε άτομα που έχουν ήδη ολοκληρώσει μια αρχική πορεία μαζί μου μέσα από τα Εργαστήρια Κάθαρσης & Ενεργοποίησης των τσάκρας, ή άτομα που διανύουν ήδη μία Αγγελική- Πνευματική πορεία.

 

Στα εργαστήρια αυτά ανοίγει η καρδιά και λαμβάνεις νέα Αγγελική Συνείδηση και Φως, καθώς θα αντικρύσεις και παραδώσεις με θάρρος στους Αγγέλους να μετουσιωθεί η όποια αρνητικότητα συμπεριφοράς έχεις ασπαστεί μέχρι σήμερα.

 

Είμαι ΕΔΩ μαζί σου και κοντά σου για να μοιραστώ μέσα από τη συνεχόμενη εκπαίδευση μου, τη Γνώση μου, το Περιεχόμενό μου και τα Βιώματά μου.

 

Και μέσα από την άπλετη αγάπη μου για τον άνθρωπο να σε βοηθήσω να βρεις και εσύ την δική σου Εσωτερική Δύναμη, Έμπνευση, Προορισμό Ζωής και Επιστροφής στην Πηγή!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου στο lovetruthlife1@gmail.com

 

Κέλλυ Δαμίγου

Ημέρες και Ωρες:

Κάθε 3η Εβδομάδα του μήνα και ημέρα Τετάρτη. Η διάρκεια και συχνότητα είναι μία φορά κάθε μήνα,

απο τον Οκτώβριο 2019 έως τον Ιούλιο 2020.

 

Ημερομηνία Εναρξης:  Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Ώρες: 18:30 έως 21:30μ.μ.

 

Κόστος Εργαστηρίων:

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική ανταλλαγή είναι:

Από 60 ευρώ, στα 30 ευρώ (συν φπα).

 

***Για την συμμετοχή σου και κλείσιμο της θέσης σου, θα χρειάστεί να επικοινωνήσεις και συζητήσεις αρχικά μαζί μου.

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

Κέλλυ Δαμίγου

 

Ιban Alpha Bank:
GR 85-0140-4590-4590-0210-1019-917  Δαμίγου Ευαγγελία (απαραίτητη η αναγραφή του ονόματος στην κατάθεση)

love-truth-life-angelic-healings