Θεραπεία αποκατάστασης σχέσης

Γονέα- Ψυχής μετά από

Αποβολή ή Άμβλωση

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
προσωπικές θεραπείες
skype - τηλ θεραπείες
vip θεραπείες

Θεραπευτικά έχω δει αρκετές φορές ψυχές παιδιών που ήθελαν να έρθουν στο γήινο βίωμα, να ταλαιπωρούνται με ερωτηματικά και συναισθήματα απόρριψης ή θυμού προς τους γονείς επειδή λόγω της επιλογής των γονιών δεν τους δόθηκε η ευκαιρία.

Όλες οι ψυχές θέλουν να γίνουν και αυτές μέλη του οικογενειακού συστήματος και κυρίως να αναγνωρίζονται πάντα από τις καρδιές των γονέων. Παιδιά που δεν έχουν γεννηθεί (παιδιά από εκτρώσεις, προχωρημένες αποβολές, όσα γεννήθηκαν και πέθαναν, τα δίδυμα παιδιά, τα παιδιά που έχουν προκύψει από προηγούμενες σχέσεις), αν ξεχαστούν, παραγκωνιστούν ή αποκλειστούν με άσχημο τρόπο από το οικογενειακό σύστημα, όλα τα μέλη επηρεάζονται με αρνητικό τρόπο και ασυνείδητα μερικές φορές οι απόγονοι εκφράζουν κάποια συμπεριφορά ή ενστερνίζονται τη μοίρα των προγόνων, για να τους επαναφέρουν στην μνήμη του Οικογενειακού Συστήματος.

 

Στην Προσωπική αυτή συνεδρία γίνονται ΔΥΟ θεραπείες. Η Πρώτη μέσω Καθοδηγούμενου Διαλογισμού και η δεύτερη μέσω Συστημικής Άσκησης. Στόχος είναι η μητέρα να δώσει μία θέση στην καρδιά της, στη μη ολοκληρωμένη κύηση- γέννηση, με σεβασμό, αναγνώριση και αγάπη προς την ψυχή που δεν  ενσαρκώθηκε. Η γυναίκα μέσα από την θεραπευτική αυτή διαδικασία, δίνει στο παιδί μία θέση στην καρδιά της και αναλαμβάνει το μέρος της ευθύνης που της αναλογεί και δεν μπόρεσε να κρατήσει τότε το παιδί.

 

Με τον τρόπο μπορεί πιο εύκολα αργότερα να λάβει το δώρο της μητρότητας, μέσα από μία νέα ψυχή που θα επιλέξει να την εμπιστευτεί ως μητέρα.  Η εν λόγω θεραπεία φέρνει αναγνώριση, τάξη και απελευθέρωση όχι μόνο στη Θεραπευόμενη, αλλά ταυτόχρονα ελευθερώνει το σύντροφο, την ψυχή του παιδιού και όλους τους απογόνους.

 

Επίτρεψέ μου να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σου.

Με εκτίμηση στο άτομό σου,

Κέλλυ Δαμίγου

mob.: 6946-426298

 

 

Πληροφορίες

Ημερομηνίες: Από 07 έως 18 Οκτωβρίου 2019.

Διάρκεια: 120’ και πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

Οικονομική Ανταλλαγή: 100 ευρώ + φπα.

προσωπικές θεραπείες
skype - τηλ θεραπείες
vip θεραπείες
X