fbpx

Θεραπευτικός Διαλογισμός

Aποκατάστασης σχέσης

Γονέα – Ψυχής μετά από Άμβλωση

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Θεραπευτικός Διαλογισμός για Aποβολή - Aμβλωση

Αρκετές φορές ψυχές παιδιών που ήθελαν να έρθουν στο γήινο βίωμα, ταλαιπωρούνται με ερωτηματικά και συναισθήματα απόρριψης ή θυμού προς τους γονείς, καθώς δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να έλθουν στην ύλη.

 

Στόχος του Θεραπευτικού αυτού Διαλογισμού είναι η μητέρα να εκφράσει στην ψυχούλα όλα τα ανέκφραστα συναισθήματα της και να δώσει μία θέση στην καρδιά της, στη μη ολοκληρωμένη κύηση- γέννηση, με σεβασμό, αναγνώριση και αγάπη προς την ψυχή που δεν ενσαρκώθηκε. Η γυναίκα μέσα από την θεραπευτική αυτή διαδικασία αναλαμβάνει το μέρος της ευθύνης που της αναλογεί και δεν μπόρεσε να κρατήσει τότε το παιδάκι. Με τον τρόπο μπορεί πιο εύκολα αργότερα να λάβει το δώρο της μητρότητας, μέσα από μία νέα ψυχή που θα επιλέξει να την εμπιστευτεί ως μητέρα.  Η εν λόγω θεραπεία φέρνει αναγνώριση, τάξη και απελευθέρωση όχι μόνο στη Θεραπευόμενη, αλλά ταυτόχρονα ελευθερώνει το σύντροφο, την ψυχή του παιδιού και όλους τους απογόνους.

 

Aν λοιπόν νιώθεις το εσωτερικό κάλεσμα, πως αυτή είναι μία κατάλληλη θεραπεία για εσένα, μπορείς να μου στείλεις ένα e-mail με το Βαπτηστικό Ονοματεπώνυμο σου και την Ημερομηνία Γέννησης σου. Άμεσα θα παραλάβεις ηλεκτρονικά Καθοδηγούμενο Θεραπευτικό Διαλογισμό Αποκατάσταση Σχέσης Γονέα-Ψυχής, για να τον κάνεις στον δικό σου χώρο και χρόνο.

 

Παράλληλα, εγώ προσωπικά απο πλευράς μου για εικοσι τέσσερις ώρες από την ώρα που θα έχεις παραλάβει το θεραπευτικό αυτό εργαλείο, για να ενισχύσω την εξ΄ αποστάσεως αυτή διαδικασία θα σου στέλνω:  1. Αρχαγγελική Σπείρα Ενέργειας & 2. Κατόπιν έρευνας με το εκκρεμές, θα ρυθμίσω Μπάλες Ραδιαισθησίας με συγκεκριμένες Θεραπευτικές Δονήσεις, έτσι ώστε να στέλνεται συνεχόμενα ενέργεια στο πεδίο σου και να επέλθει η ύψιστη ενεργειακή θεραπεία για εσένα.

 

Επίτρεψέ μου να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σου.

Με εκτίμηση στο άτομό σου,

Κέλλυ Δαμίγου

mob: 6946-426298

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life είναι 50 ευρώ και η κατάθεση μπορεί να γίνει στον παρακάτω λογαριασμό!

 

Δαμίγου Ευαγγελία

Alpha Bank

Love Truth Life Κοινσεπ

GR7401401390139002002017500

Σημείωση: Τυχόν έξοδα μεταφοράς ή κατάθεσης των χρημάτων (έμβασμα Εξωτερικού 4ευρώ, Έμβασμα από άλλη τράπεζα 3ευρώ), βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον καταθέτη.

Τι είναι η Θεραπευτική Ραδιαισθησία;

Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Στα χέρια των πιστοποιημένων ειδικών, με ευθύνη και σεβασμό, μπορούν να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο βιοπεδίο του ατόμου και στα κύτταρα του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια. Στόχος της Θεραπευτικής ραδιαισθησίας είναι να ανιχνευτούν και να μετουσιωθούν οι ποικίλες πληροφορίες και συναισθήματα χαμηλών συχνοτήτων και να ενδυναμωθούν και ενισχυθούν με νέες δονήσεις.

Τα πάντα είναι Δόνηση. Μία καρέκλα, ένα λουλούδι, ένα ζώο είναι σωματίδια σε δόνηση, ενέργεια σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων σωμάτων μας. Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και ενισχύουμε το ανθρώπινο σώμα και τις καταστάσεις

Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι  πάρα πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσεις την άδεια σου μέσα από τον βαπτηστικό ονοματεπώνυμο σου και την ημερομηνία γέννησης σου.