fbpx

Καλώς ήρθες στο

Σεμινάριο

Καλλιτέχνες σε Επιτυχία & Αφθονία

Με την Κέλλυ Δαμίγου

Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

καλλιτέχνες σε αφθονία & επιτυχία - αγγελικό συστημικό σεμηνάριο

Στις ημέρες μας, είναι αρκετές οι ευαίσθητες ψυχές που έχουν κατέβει στον πλανήτη Γη και θέλουν να εκφράσουν τον εαυτό τους μέσα από ένα εσωτερικό κάλεσμα, μία ώθηση, ένα καλλιτεχνικό όραμα ή διαφορετικά ένα project που στην σκέψη του και μόνο νιώθουν πάθος και θετικότητα. Ανάμεσα σ΄ αυτούς του ανθρώπους είναι και οι καλλιτέχνες όπως ζωγράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, συγγραφείς, χορευτές, κατασκευαστές, ευρεσιτέχνες.  Δυστηχώς όμως αρκετά συχνά τα άτομα αυτά, δεν μπορούν να στηρίξουν, να πιστέψουν και να βιώσουν Αφθονία και Επιτυχία μέσα από το το πηγαίο ταλέντο και χάρισμα τους.

Το εσωτερικό αυτό κάλεσμα, οι περισσότεροι θέλουν να το κατορθώσουν και επιτύχουν, όμως αρκετές φορές δεν είναι συμβατό με τα περιοριστικά πιστεύω, την οικονομική κατάσταση, τα παιδικά πρότυπα πόνου, τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τη θεική συγχρονικότητα.

Αν είσαι και εσύ ένα από τα άτομα που θέλεις το καλλιτεχνικό σου όραμα να επιτύχει, μαζί μπορούμε να μετουσιώσουμε τα πιθανά εμπόδια που υπάρχουν σε Συναισθηματικό, Υλικό και Νοητικό επίπεδο και να  κάνεις τα βήματα για να Ανοίξεις το Δρόμο προς την Υλοποίηση και Επιτυχία του.

TA ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

Α Μέρος

 • Θα σου γίνει ξεκάθαρο τι ορίζεται Τέχνη, Καλλιτέχνης, Καλλιτεχνικό Εργο και ποιές είναι οι προυποθέσεις Αληθινής Καλλιτεχνικής Δημιουργίας.
 • Καλλιτέχνης ή Επιχειρηματίας? Μία απάντηση που πρέπει να δώσεις δώσεις μέσα σου ξεκάθαρα.
 • Θα μάθεις τα 7 Βασικά Κλειδιά Οικονομικής & Καλλιτεχνικής Επιτυχίας.
 • Θα γίνει μία σύντομη εισαγωγή στη Συστημική Αναπαράσταση κατά Bert Hellinger και στις Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες κατά Μαιρη Ζαπίτη. (AQS by Zapiti M.)

 

 • Θα κάνεις τα Πέντε Κβαντικά Βήματα Ανοίγματος του Δρόμου για την Επίτευξη  του Καλλιτεχνικού Οράματος σου, που θα σου φανερώσουν:
 1. Ποια είναι η Ενέργεια της Τωρινής σου Κατάστασης
 2. Τι Υποσυνείδητα σε Μπλοκάρει
 3. Τι σε Βοηθάει
 4. Τι πρέπει ακόμα να Επεξεργαστείς και
 5. Η Ενέργεια και τα συναισθήματα όταν επιτυγχάνεις τον Καλλιτεχνικό όραμα σου. 

 

Κατά τη διάρκεια αυτών των θεραπευτικών βημάτων, μέσα από τις Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες AQS, θα παίρνουμε μηνύματα από το αγγελικό βασίλειο και θα διορθώνουμε το προσωπικό σου πεδίο, σε οτιδήποτε χρειάζεται, έτσι ώστε να φτάσεις στο τελικό βήμα Υλοποίησης & Επιτυχίας του καλλιτεχνικού οράματος σου.

B Μέρος
 • Αναγνωρίζοντας τα Πιθανά Πνευματικά και Ψυχολογικά Εμπόδια.
 • Πως ορίζεται η Επιτυχία στην Τέχνη και πότε θεωρείτε ένας καλλιτέχνης επιτυχημένος;
 • Θεραπεία Σχέσης ανάμεσα σ΄ εσένα και το Δημιούργημα σου ή Καλλιτεχνική Κλήση Σου!
 • Θεραπεία Σχέσης ανάμεσα σ΄ εσένα και τους Πελάτες – Κοινό σου.
 • Μέσα από Καθοδηγούμενο Δημιουργικό Οραματισμό και με το κάλεσμα του Αρχάγγελου Ουριήλ, που είναι ο ειδικός για την Επίτευξη και Υλοποίηση Στόχων, θα ανοίξουμε το Κέντρο της Καρδιάς και θα παραδώσουμε το Καλλιτεχνικό Όραμα σου, στο Πεδίο Υλοποίησης του.

Τα Σεμινάρια πραγματοποιούνται στον χώρο Love Truth Life σε μικρές ομάδες για να μπορώ να δουλεύω με το κάθε άτομο προσωπικά. Οπότε, επικοινώνησε όσο πιο άμεσα μπορείς μαζί μου και κράτησε την θέση σου. Εμπιστέψου και εσύ ότι μέσα από την Αγγελική, Κβαντική Μετακίνηση σου, μπορείς να Ανοίξεις τον Δρόμο της καρδιάς σου, για την Επιτυχία του Καλλιτεχνικού Οράματος που λαχταράς να υλοποιήσεις στην ζωή σου.

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Ημέρες και Ώρες Θεραπευτικού Σεμιναρίου

Δευτέρες 01 Ιουνίου  και Τετάρτη 03 Ιουνίου

Ώρες: 18:00 – 21:30μ.μ.

Κόστος Σεμιναρίου

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική συνεισφορά είναι:

Από 60 ευρώ, στα 40 ευρώ (πλεον φπα) / θεραπευτική συνάντηση

 

Για τα Μέλη που έρχονται για πρώτη φορά στο χώρο Love Truth Life, είναι απαραίτητη η έγκυρη κράτηση με προκαταβολή 20 ευρώ.

 

Ιban Alpha Bank:
GR 85-0140-4590-4590-0210-1019-917  Δαμίγου Ευαγγελία

(απαραίτητη η εγγραφή ονόματος στην αιτιολογία+και ενημέρωση στο lovetruthlife1@gmail.com)

 

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας