fbpx

Εργαστήριο: Ξύπνημα της Δύναμης στα 5 Ενεργειακά σου Σώματα

Τα πάντα γύρω μας, τα φυτά, τα ζώα, τα μέταλλα, τα δέντρα και οι άνθρωποι, όλα συνθέτονται από ενέργεια και όλα έχουν ένα ενεργειακό πεδίο γύρω τους. Αυτό το ενεργειακό πεδίο, παρόλο που είναι αόρατο στο γυμνό μη εξασκημένο μάτι, εκτείνεται προς τα έξω από το αντικείμενο και ονομάζεται Αύρα. Σε εμάς τους ανθρώπους αυτό το ενεργειακό πεδίο εκτείνεται από τριάντα έως ενενήντα εκατοστά από το φυσικό σώμα, ή και πάνω από δεκαπέντε μέτρα από το σώμα, ανάλογα με το επίπεδο πνευματικής εξέλιξης του ατόμου.

Καλώς ήρθες στο

Εργαστήριο

Ξύπνημα της Δύναμης
στα 5 Ενεργειακά Σώματα

Με την Κέλλυ Δαμίγου

Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Ξύπνημα της Δύναμης στα 5 Ενεργειακά σου Σώματα (Αύρα) | Love Truth Life

Τα πάντα γύρω μας, τα φυτά, τα ζώα, τα μέταλλα, τα δέντρα και οι άνθρωποι, όλα συντίθενται από ενέργεια και όλα έχουν ένα ενεργειακό πεδίο γύρω τους. Αυτό το ενεργειακό πεδίο, παρόλο που είναι αόρατο στο γυμνό, μη εξασκημένο μάτι, εκτείνεται πέρα από κάθε αντικείμενο και ονομάζεται Αύρα. Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει αρκετά χρώματα, που ποικίλουν: κόκκινο, μπλε, μαύρο, γκρι, ροζ, βυσσινί, λευκό κ.λπ.. Η ροή των χρωμάτων εξαρτάται από ένα σύνολο κυρίως συναισθηματικών παραγόντων. Αύρα λοιπόν είναι το εξωτερικό περίβλημα του φυσικού μας σώματος και είναι η ασπίδα μας, το κουκούλι που μας προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις. Μια καθαρή, υγιής και ισορροπημένη αύρα μπορεί ουσιαστικά να επηρεάσει το νου κάθε ανθρώπου και πολλές φορές να συμβάλλει στη θεραπεία αρκετών προβλημάτων.

 

Αντίθετα, μια σκοτεινή, σε ανισορροπία ή με λιμνάζουσα ενέργεια αύρα, μπορεί να έχει δημιουργηθεί από κάποιο ατύχημα ή εγχείρηση, ή το άτομο να βρίσκεται καθημερινά σε ένα έντονα αρνητικό περιβάλλον, που βομβαρδίζεται με στρεσογόνους παράγοντες, όπως αισθήματα ακύρωσης, πικρία, προσβολή, ενοχές. Οι παραπάνω λόγοι δημιουργούν κάποιες σχισμές. Αναπτύσσονται οπές, διαρροές και σπασίματα στην επιφάνεια της αύρας και ως συνέπεια μπορεί να εμφανιστεί αναστάτωση, κούραση ή και πιθανή εγκατάσταση μίας νόσου. Η κατάθλιψη, η χρόνια κόπωση και η ορμονική ανισορροπία μπορεί να οφείλονται απλώς σε μια ασταθή αύρα. Για τους παραπάνω λόγους, είναι απαραίτητο η αύρα να καθαρίζεται και να επιδιορθώνεται περιοδικά. Μπορείς μόνος/η σου να δυναμώσεις το σώμα και το ενεργειακό σου πεδίο με διαλογισμό, προσευχή, καλή διατροφή και άσκηση, ενώ αν θες εξειδικευμένη θεραπευτική βοήθεια για κάθαρση και ενεργοποίηση των ενεργειακών σου σωμάτων (αύρα), θα είναι χαρά μου να είσαι και εσύ μαζί μας στο Εργαστήριο, Ξύπνημα της Δύναμης στα 5 Ενεργειακά Σώματα (Αύρα).

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ

Α Μέρος

  • Θα έχεις Επαφή με τον Φύλακα Άγγελο σου και θα μάθεις να κάνεις Ασπίδα Προστασίας.
  • Θα γίνει μία σύντομη εισαγωγή στη Συστημική Αναπαράσταση κατά Bert Hellinger και στις Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες κατά Μary Zapiti.
  • Θα Λάβεις όλες τις πληροφορίες για τα 5 Βασικά Ενεργειακά Σώματα

Β Μέρος

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

  • Θα κάνεις τα Πέντε Βήματα Κάθαρσης και Ενεργοποίησης της Δύναμης για το Φυσικό, Αιθερικό, Συναισθηματικό, Νοητικό και Πνευματικό Σώμα και στο τέλος θα γίνει καταμέτρηση της συνολικής ενεργειακής μεταβολής της Αύρας σου.

 

Κατά τη διάρκεια αυτών των θεραπευτικών βημάτων, μέσα από τις Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες AQS, θα παίρνουμε μηνύματα από το αγγελικό υψίσυχνο πεδίο και θα διορθώνουμε την ενέργεια στα ενεργειακά σου σώματα, έτσι ώστε να έχεις μία ισορροπημένη και υγιή Αύρα.

Πληροφορίες

Ραντεβού & Επικοινωνία

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Ημέρα και Ώρα

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου

Ώρες: 18:00 – 22:00μ.μ.

Οικονομική Συνεισφορά Κβαντικού Εργαστηρίου

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική συνεισφορά είναι:

Από 80 ευρώ, στα 50 ευρώ

 

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας