fbpx

Καλώς ήρθες στo Σεμινάριο

Επανασύνδεση & Επαφή

με το Συναισθηματικό – Ψυχικό σου Σώμα

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας - Love Truth Life angelic healings
Αγγελικό - Συστημικό Σεμινάριο Eπανασύνδεση & Επικοινωνία με το Συναισθηματικό Σώμα

ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Επανασύνδεση και Επαφή με το
Συναισθηματικό – Ψυχικο σου Σώμα

Μέσα από κάποια τραυματικά συνήθως παιδικά βιώματα, το αισθηματικό παιδί μέσα μας πόνεσε. Για να μην συμβεί ξανά αυτό το εσωτερικό παιδί πήρε την απόφαση να προστατέψει τον εαυτό του και να κλείσει σταδιακά συναισθηματικά. Κάτι τέτοιο γίνεται υποσυνείδητα, συνήθως με τους εξής τρόπους: Βγάζοντας εγωισμό στην συμπεριφορά, δημιουργώντας ένα τοίχο απέναντι στους συνανθρώπους, υιοθετώντας ως στάση μία παγωμένη στήλη ψυχρότητας, ή φορώντας ένα ανέκφραστο προσωπείο.

 

Ναι, μέσα από αυτές τις «άμυνες» ως ενήλικας το άτομο έχει δημιουργήσει ασπίδα και δεν πληγώνεται. Ό,τι βιώνει όμως, όσο δυσάρεστο ή ευχάριστο κι αν είναι αυτό, είναι το ίδιο, καθώς δεν επιτρέπει πλέον να νιώθει τα συναισθήματα που του δημιουργούνται μέσα από τα βιώματα.

 

Ο ασφαλής τρόπος λειτουργίας, γίνεται πλέον μόνο μέσα από το πρίσμα του Νοητικού και της Λογικής. Χτίζοντας γερές βάσης πάνω σ΄ αυτά, το άτομο νιώθει αποδεκτό, έξυπνο και ασφαλές στην ζώνη οικειότητας που έχει δημιουργήσει, αποφεύγοντας κυρίως τα έντονα αισθηματικά βιώματα.

 

Η Μεγαλύτερη Δύναμη μας, είναι η έκφραση της συναισθηματικής μας Αλήθειας και Ευαλωτότητας.

 

Κανείς δε μπορεί να μας εξασφαλίσει ότι δεν θα ξαναπονέσουμε. Όπως όλα τα συναισθήματα, και ο πόνος χρειάζεται αποδοχή. Μέσα από την αποδοχή έρχεται και το δώρο της αγνοποίησης του εαυτού. ΄Ετσι, όσο κι αν αποφεύγεις ή απαρνιέσαι το συναισθηματικό σου σώμα η αλήθεια είναι, ότι δίχως την ευθυγράμμιση και ροή της ενέργειας σε Σώμα, Νου και Ψυχή, ειλικρινά ΔΕΝ ΖΕΙΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ

 

Α ΜΕΡΟΣ

  • Θα έχεις Επαφή με τον Φύλακα Άγγελο σου και θα μάθεις να κάνεις Ασπίδα Προστασίας.

 

  • Θα γίνει Εισαγωγή στο τι είναι η Συστημική Αναπαράσταση κατά Bert Hellinger, σε συνδυασμό με τις Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες κατά Mαίρη Ζαπίτη. (AQS by Μary Z.)

 

  • Θα γίνει Συστημική Κβαντική Άσκηση και θα ανακαλύψεις το εμπόδιο που υπάρχει και δεν επιτρέπεις να λειτουργείς μέσα από το συναισθηματικό σου σώμα, έτσι ώστε το υλικό, το συναισθηματικό και το νοητικό σου σώμα να έρθουν σε ευθυγράμμιση και ισορροπία.

 

  • Θα γίνει Συστημική Κβαντική Άσκηση που θα σου φανερώσει μπροστά σου το συναισθηματικό σου σώμα και θα ανακαλύψεις τις ανάγκες του. Μέσα από Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες κατά Mαίρη Ζαπίτη, αν είναι για το ανώτερο καλό, θα μετουσιώσουμε οτιδήποτε χρειάζεται στο πεδίο και αν το επιλέξεις θα ενωθείς ξανά μαζί του.

Β ΜΕΡΟΣ

  • Θα γίνει Εισαγωγή στο τρόπο λειτουργίας του Καθοδηγούμενου Διαλογισμού και θα κατόπιν θα πάρουμε θεραπεία, καλώντας όλα τα Αποσπασμένα Κομμάτια της Ψυχής να ενωθούν ξανά μέσα σου.

 

Αν λοιπόν επιλέγεις να είσαι ολόκληρος σε κάθε βίωμα της ζωής σου, με το Σώμα, το Νου και την Ψυχή σου σε πληρότητα και ισορροπία, σε  προσκαλώ στο βιωματικό αυτό Σεμινάριο.

 

Όλα τα Εργαστήρια και Σεμινάρια πραγματοποιούνται στον χώρο Love Truth Life σε ομάδες και χρειάζεται  να προηγηθεί νωρίτερα επικοινωνία για την συμμετοχή. Οι Θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

 

Ημέρες και Ωρες:

Κυριακή:   14 Απριλίου  2019

Ώρες: 12:00 έως 17:00μ.μ.

 

 

Κόστος Εργαστηρίου:

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life το κόστος είναι:

Από 90 ευρώ, στα 60 ευρώ (συν φπα).

Για τα Μέλη που έρχονται για πρώτη φορά στο χώρο Love Truth Life, είναι απαίτητη η έγκυρη Κράτηση με προκαταβολή  20 ευρώ.

 

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

Κέλλυ Δαμίγου

 

 

Ιban Alpha Bank:
GR 85-0140-4590-4590-0210-1019-917  Δαμίγου Ευαγγελία (απαραίτητη η αναγραφή του ονόματος στην κατάθεση)

love-truth-life-angelic-healings