fbpx

Ατομικές Τηλεφωνικές & Skype Συνεδρίες

Mία θεραπεύτική Προσωπική Συνεδρία, μπορεί να γίνει μέσω Τηλεφώνου ή Skype. Mέσα από αυτή ζητάω άδεια από τον φύλακα άγγελο σου έτσι ώστε να εισέλθω στο πεδίο σου και να γίνω ένα κανάλι ανώτερης επικοινωνίας (chanelling), έτσι ώστε να λάβεις τις απαραίτητες πληροφορίες, μηνύματα αλλά και λύσεις για τα θέματα που σε απασχολούν στην πορεία που διανύεις στη ζωή σου.

Καλώς ήρθες στo Σεμινάριο

Αναγνώριση & Θεραπεία Σχέσης

με Μητέρα & Πατέρα

Με την Κέλλυ Δαμίγου

Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

αγγελικό - συστημικό σεμινάριο - αναγνώριση & θεραπεία της σχέσης σου με "μητέρα & πατέρα" & σύνδεση με πνευματικούς γονείς

Ολοι, στην Ενήλικη Ζωή μας, αναπαράγουμε μία συγκεκριμένη κασέτα εμπειριών και πεποιθήσεων γι΄ αυτό που βιώσαμε ως παιδιά με την Μητέρα και τον Πατέρα μας. Tην κασέτα αυτή, την έχουμε  πιστέψει και την ακολουθούμε πιστά. Έτσι μέσα από το φίλτρο των βιωμάτων που είχαμε καθορίζεται η στάση και συμπεριφορά μας, απέναντι στους ίδιους τους γονείς μας, αλλά κατ΄ επέκταση στις φιλικές και συντροφικές μας σχέσεις.

 

Ναι είναι αλήθεια, αρκετά από τα πληγώματα σου προέρχονται από τους γονείς, αρκετές από τις πεποιθήσεις σου επίσης. Μέχρι σήμερα δεν έχω συναντήσει κάποιον να μου μιλήσει, για τον Τέλειο Γονέα. Όλοι οι γονείς, στην πορεία του μεγαλώματος ενός παιδιού κάνουν λάθη, τα οποία έχουν αντίκτυπο στην πορεία της ζωής του μελλοντικού Ενήλικα. Αυτά τα λάθη αναγνωρίζω οτι συχνά επιφέρουν συναισθηματικό πόνο και “κλείσιμο”. Είναι σημαντικό όμως, να παραδεχτείς και να φέρεις την αλήθεια στην καρδιά σου, ότι δίχως αυτούς τους βιολογικούς γονείς, που σε κάποιο ψυχικό επίπεδο έχεις επιλέξει, δεν θα ήσουν σήμερα στη Γη και δεν θα βίωνες το Δώρο της Ζωής.

 

  • Όταν δεν έχει επέλθει Θεραπεία και Αρμονία στην Σχέση με τη Μητέρα, η αγάπη, η δημιουργικότητα και η θηλυκή ενέργεια δεν ρέουν στη ζωή και στις σχέσεις.

 

  • Αντίστοιχα, όταν δεν έχει επέλθει Θεραπεία και Αρμονία στην Σχέση με Πατέρα, η δύναμη, η αλήθεια η αποφασιστικότητα και η Αρσενική ενέργεια, δεν ρέουν στη ζωή και στις σχέσεις.

ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Οι δύο θεραπείες γίνονται μέσα από Συστημική Άσκηση κατά Bert Hellinger. Έτσι βιωματικά και μπροστά σου θα σου φανερωθεί η αλήθεια της σχέσης με την μητέρα και αντίστοιχα με τον Πατέρα σου, καθώς και ποιά είναι τα μεγαλύτερα συναισθηματικά εμπόδια μεταξύ σας. Αν είναι για το ανώτερο καλό και των δύο, μέσα από την καθοδήγηση του Φύλακα Άγγελου σου, θα μετουσιώσουμε και εξισορροπήσουμε ότιδήποτε χρειάζεται η Σχέση με την Μητέρα και τον Πατέρα, μέσα από Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες κατά Mary Zapiti.

 

Η πιο Ιερή εδώ θέση και στάση που θα κρατήσω απέναντι σου, καθώς δεν γνωρίζω το βάθος των βιωμάτων σου, είναι να σε βοηθήσω να αποδεχτείς στην καρδιά σου, ότι αυτοί είναι οι βιολογικοί σου γονείς, που σου έδωσαν το δώρο της ζωής. Μέσα από αυτό θα μπορέσεις να ανοιχτείς και να περάσει μέσα σου, μόνο η κατάλληλη και Θετική Μητρική και Πατρική ενέργεια, για την Θεραπεία και Θρέψη του Ενήλικα εαυτού σου.

 

Ακόμα όμως και αν οι συνθήκες και τα βίωματα είναι τέτοια, που οι βιολογικοί σου γονείς δεν είχαν οι ίδιοι λάβει κατάλληλες και θετικές ουσίες για να σου δώσουν, σ΄ αυτό το πολύτιμο σεμινάριο θα γίνει και μία Τρίτη Θεραπεία.

Μην χάσεις αυτό το σεμινάριο, είναι η ρίζα της ύπαρξης, της αλλαγής του εαυτού σου και της εξέλιξης σου.

 

Σε περιμένω με χαρά!

Κέλλυ Δαμίγου

Πληροφορίες

Ημέρες & Ωρες

Ημερομηνία & Ωρες : 

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life είναι από 150 στα 120 ευρώ!

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας