fbpx

Συναισθηματική Υποστήριξη Εγκύου

Η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και δύσκολες στιγμές. Ευτυχία, αγωνία, φόβος, προσμονή, χαρά, λύπη, άγχος, εκνευρισμός, δάκρυα με το παραμικρό, τα συναντάς όλα, με τα πάνω της και τα κάτω της, ακριβώς όπως και οι ορμόνες. Οι συναισθηματικές αλλαγές σχετίζονται με τις αντίστοιχες ορμονικές και είναι απόλυτα φυσιολογικές και αναμενόμενες

Καλώς ήρθες στην

Eξ΄ Αποστάσεως Θεραπευτική Εκπαίδευση

Απελευθέρωση από Κάρμα, Ορκους & Υποσχέσεις

Επανεγγραφή στα Ακασικά Αρχεία

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Στην Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπευτική αυτή Εκπαίδευση, μέσα από το Κάλεσμα και την Επαφή με τον Αρχάγγελο Μέτατρόν, που είναι ο Φύλακας για τα Ακασικά Αρχεία, ή Βιβλίο των Ζωών μας, θα ζητήσουμε να μετουσιωθούν παρελθοντικές ενέργειες απο Κατάρες, Όρκους, Υποσχέσεις, Φτώχεια και Ακληρία και κατόπιν μέσα απο ευθύνη συνδημιουργού της ζωής μας, θα κάνουμε νέες εγγραφές γι΄ αυτά που επιθυμούμε να ζήσουμε στο Μέλλον. Η Πρόθεση μας θα καταγραφεί στο βιβλίο της ζωής μας (Ακασικά Αρχεία), ζητώντας πάντα να υλοποιηθεί, εφόσον είναι για το Ανώτερο Καλό μας, καθώς επίσης και συμβατή με τον Σκοπό της Ζωής μας στη Γη.

 

Ο Αρχάγγελος Μέτατρον μας γνωρίζει όλους και πιστεύει σ΄ εμάς!

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανακυκλώνουμαι γεγονότα και καταστάσεις από το παρελθόν. 

Δεν υπάρχει αμαρτία για να συνεχίζουμε να τιμωρούμε τον εαυτό μας.

 

Με βάση αυτή την αλήθεια, θα ζητήσουμε να φανερωθούν τα Αρχεία, που έχουν Ανοιχτές Ενεργειακές Πληγές από Δρώμενα όπως Κατάρες, Όρκους Υποσχέσεις, Φτώχεια, Αρρώστια και Ακληρία.  Συγκεκριμένα οι Όρκοι και οι Κατάρες δρουν ενεργειακά χωροχρονικά στις γενιές, εώς ότου διαλυθούν. Μπορεί να μην είναι ενέργειες ψυχικής οργής από την τωρινή ζωή, αλλά να έρχονται και απο το παρελθόν από κάποιον Πρόγονο, που ο ίδιος έκανε ή έλαβε την ενέργεια αυτή. Όλα όμως αποθηκεύονται στο Ενεργειακό μας Σώμα και συγκεκριμένα στα Ακασικά Αρχεία. Αν δεν λήξουμε τις ασύμφωνες ενέργειες αυτές, μπορεί να ταλαιπωρούν τη ζωή μας, ή και ολόκληρες μετέπειτα γενιές.

 

Για το λόγο αυτό, θα ζητήσουμε με Σεβασμό από το Αγγελικό Βασίλειο, να αναγνωριστούν και  ελευθερωθούν απο το πεδίο μας με τις δύο παρακάτω θεραπευτικές Μεθόδους, που σου εξηγώ αναλυτικά. Κατόπιν της Απελευθέρωσης αυτής, θα Επανεγγράψουμε με Ευθύνη Συν-δημιουργού μέσα στα Ακασικά Αρχεία, την Πρόθεση μας και τα Όνειρα για την Ζωή που Επιθυμούμε να ζήσουμε. Γιατί Όλοι Είμαστε στην Αλήθεια μας, το Φως του Θεού και αξίζει να ζούμε με τον πιο Φωτεινό και Χαρούμενο τρόπο!

 

Κέλλυ Δαμίγου

σε Συνεργασία με τον Νίκο Μύτικα

ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Α Μέρος Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπευτικής Εκπαίδευσης

Νέα Συνείδηση & Γνώση

  • Θα εκπαιδευτείς να έρχεσαι σε επαφή με τον Φύλακα Άγγελο σου
  • Θα μάθεις πώς να δημιουργείς Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας και να  προστατεύεις τον εαυτό σου από χαμηλές ενέργειες που συναντάς στην καθημερινότητα σου.
  • Θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς τη δύναμη της Πρόθεσης σου και να ενεργοποιείς με αυτή το Μέλλον σου

Επίσης Θα μάθεις:

  • Βασικές πληροφορίες για την Ενέργεια και τους Αγγέλους
  • Τι είναι τα Ακασικά Αρχεία
  • Τι είναι το Κάρμα
  • Τι είναι και πως δημιουργούνται οι Κατάρες και οι Όρκοι και
  • Τι σημαίνει έχω να πάρω μαθήματα, και ποιά η αλήθεια πίσω από αυτό!

Θεραπείες

  • Θα Ταξιδέψουμε στην Διάσταση που ο Αρχάγγελος Μέτατρον φυλάει τα Ακασικά Αρχεία και μέσω Καθοδηγούμενου Θεραπευτικού Διαλογισμού θα γίνει Επίλυση & Διάλυση Καρμικών Δεσμών, πάνω σε Μνήμες που πιθανά να υπάρχουν ακόμα στο Σώμα σου, ή στο Ενεργειακό σου πεδίο, που σχετίζονται με Κατάρες, Υποσχέσεις, Όρκους, Φτώχεια, Αρρώστια και Ακληρία.

 

  • Μέσω Καθοδηγούμενου Θεραπευτικού Διαλογισμού, θα γίνει Επανεγγραφή για το Μέλλον στα Ακασικά Αρχεία. Αυτή είναι η βάση και η αρχή για να παραδώσεις ότι ανήκει στο παρελθόν και να ανοίξεις μία Νέα Λευκή Σελίδα Φωτός και Δημιουργίας, ελεύθερος/η απο καρμικές Ενέργειες, Μνήμες & Δεσμα.

Υγ: Και για τις δύο θεραπείες που θα γίνουν, είναι απαραίτητο να έχεις ενημερώσει τους αγαπημένους σου, ότι θα χρειαστείς ησυχία και να υπάρχει η δυνατότητα να ξαπλώσεις κάπου, για να μπορέσεις να συντονιστείς  με τους Καθοδηγούμενους Θεραπευτικούς Διαλογισμούς. Τέλος, ανάμεσα από τις Θεραπείες θα γίνουν σύντομα διαλείμματα, για αφομείωση των αλλαγών & ενεργειών.

 

Β Μέρος Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπευτικής Εκπαίδευσης

Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Τα πάντα είναι Δόνηση.  Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και πληροφορίες που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα.

 

Συγκεκριμένα στα χέρια του Συνεργάτη μου Νίκου Μύτικα, που εργάζεται με άπλετη ευθύνη και σεβασμό, μόλις μας στείλεις το mail συμμετοχής σου και μας δώσεις  το βαφτιστικό Ονοματεπώνυμο & την Ημερομηνία Γέννησης σου,  θα ξεκινήσει η θεραπευτική διαδικασία. Για κάθε άτομο θα γίνει ξεχωριστά έρευνα για το ποιές παρελθοντικές καρμικές πληροφορίες χαμηλών συχνοτήτων είναι αποθηκευμένες στο πεδίο του και θα ρυθμιστούν και θα μεταφέρθούν υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια για μετουσίωση αυτών. Την ημέρα που θα κάνουμε την εξ΄ αποστάσεως (μέσω skype) θεραπευτική εκπαίδευση θα σε ενημερώσουμε και για τα αποτελέσματα της έρευνας και θεραπείας που έλαβες μέσω ραδιαισθησίας.  

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Κέλλυ Δαμίγου: 6946-426298

Ε-mail: lovetruthlife1@gmail.com

Ημέρα και Ώρα

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Ώρες: 17:00μ.μ.-21:00μ.μ.

Οικονομική Συνεισφορά

Κόστος Εργαστηρίου:

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική συνεισφορά είναι:

Από 150 ευρώ, στα 80 ευρώ

“Eίστε Αγαπημένοι του Θεού!

 

Έχετε όλη την Δύναμη να αλλάζετε το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον, καθώς το Τώρα είναι συνδεδεμένο με τα πάντα και ο γραμμικός χρόνος, με τον οποίο μετράτε και αντιλαμβανεστε, είναι απλά ένα Γίηνο Δημιούργημα”

 

Αρχ. Μέτατρον