fbpx

Συναισθηματική Υποστήριξη Εγκύου

Η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και δύσκολες στιγμές. Ευτυχία, αγωνία, φόβος, προσμονή, χαρά, λύπη, άγχος, εκνευρισμός, δάκρυα με το παραμικρό, τα συναντάς όλα, με τα πάνω της και τα κάτω της, ακριβώς όπως και οι ορμόνες. Οι συναισθηματικές αλλαγές σχετίζονται με τις αντίστοιχες ορμονικές και είναι απόλυτα φυσιολογικές και αναμενόμενες

Καλώς ήρθες στην

Θεραπευτική Εκπαίδευση

Απελευθέρωση από Κάρμα, Ορκους & Υποσχέσεις

Επανεγγραφή στα Ακασικά Αρχεία

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Στην Θεραπευτική Εκπαίδευση αυτή, μέσα από το Κάλεσμα και την Επαφή με τον Αρχάγγελο Μέτατρόν, που είναι ο Φύλακας για τα Ακασικά Αρχεία, ή Βιβλίο των Ζωών μας, θα ζητήσουμε να μετουσιωθούν παρελθοντικές ενέργειες απο Κατάρες, Όρκους, Υποσχέσεις, Φτώχεια και Ακληρία και κατόπιν μέσα απο ευθύνη συνδημιουργού της ζωής μας, θα κάνουμε νέες εγγραφές γι΄ αυτά που επιθυμούμε να ζήσουμε στο Μέλλον. Η Πρόθεση μας θα καταγραφεί στο βιβλίο της ζωής μας (Ακασικά Αρχεία), ζητώντας πάντα να υλοποιηθεί, εφόσον είναι για το Ανώτερο Καλό μας, καθώς επίσης και συμβατή με τον Σκοπό της Ζωής μας στη Γη.

 

Ο Αρχάγγελος Μέτατρον μας γνωρίζει όλους και πιστεύει σ΄ εμάς!

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανακυκλώνουμαι γεγονότα και καταστάσεις από το παρελθόν. 

Δεν υπάρχει αμαρτία για να συνεχίζουμε να τιμωρούμε τον εαυτό μας.

 

Μέσα από την Θεραπευτική αυτή Εκπαίδευση, θα ζητήσουμε να φανερωθούν τα Αρχεία, που έχουν Ανοιχτές Ενεργειακές Πληγές από Δρώμενα όπως Κατάρες, Όρκους Υποσχέσεις, Φτώχεια και Ακληρία.  Συγκεκριμένα οι Όρκοι και οι Κατάρες δρουν ενεργειακά χωροχρονικά στις γενιές, εώς ότου διαλυθούν. Μπορεί να μην είναι ενέργειες ψυχικής οργής από την τωρινή ζωή, αλλά να έρχονται και απο το παρελθόν από κάποιον Πρόγονο, που ο ίδιος έκανε ή έλαβε την ενέργεια αυτή. Όλα όμως αποθηκεύονται στο Ενεργειακό μας Σώμα και συγκεκριμένα στα Ακασικά Αρχεία. Αν δεν λήξουμε τις ασύμφωνες ενέργειες αυτές, μπορεί να ταλαιπωρούν τη ζωή μας, ή και ολόκληρες μετέπειτα γενιές. Για το λόγο αυτό, θα ζητήσουμε με Σεβασμό από το Αγγελικό Βασίλειο, να αναγνωριστούν και  ελευθερωθούν απο το πεδίο μας με δύο θεραπευτικές Μεθόδους.

 

Κατόπιν της Απελευθέρωσης αυτής, θα Επανεγγράψουμε με Ευθύνη Συν-δημιουργού μέσα στα Ακασικά Αρχεία, την Πρόθεση μας και τα Όνειρα για την Ζωή που Επιθυμούμε να ζήσουμε. Γιατί Όλοι Είμαστε στην Αλήθεια μας, το Φως του Θεού και αξίζει να ζούμε με τον πιο Φωτεινό και Χαρούμενο τρόπο!

 

Κέλλυ Δαμίγου

σε Συνεργασία με τον Νίκο Μύτικα

ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Α Μέρος Θεραπευτικής Εκπαίδευσης

Νέα Συνείδηση & Γνώση

  • Θα εκπαιδευτείς να έρχεσαι σε επαφή με τον Φύλακα Άγγελο σου
  • Θα μάθεις πώς να δημιουργείς Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας και να  προστατεύεις τον εαυτό σου από χαμηλές ενέργειες που συναντάς στην καθημερινότητα σου.
  • Θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς τη δύναμη της Πρόθεσης σου και να ενεργοποιείς με αυτή το Μέλλον σου

Επίσης Θα μάθεις:

  • Βασικές πληροφορίες για την Ενέργεια και τους Αγγέλους
  • Τι είναι τα Ακασικά Αρχεία
  • Τι είναι το Κάρμα
  • Τι είναι και πως δημιουργούνται οι Κατάρες και οι Όρκοι και
  • Τι σημαίνει έχω να πάρω μαθήματα, και ποιά η αλήθεια πίσω από αυτό!

Θεραπεία

  • Θα Ταξιδέψουμε στην Διάσταση που ο Αρχάγγελος Μέτατρον φυλάει τα Ακασικά Αρχεία και θα γίνει Επίλυση και Διάλυση Καρμικών Δεσμών, πάνω σε Μνήμες που πιθανά να υπάρχουν ακόμα στο Σώμα σου, ή στο Ενεργειακό σου πεδίο, που σχετίζονται με Κατάρες, Υποσχέσεις, Όρκους, Φτώχεια και Ακληρία.
  • Θα γίνει Επανεγγραφή στην λεγόμενη Συμπαντική Μνήμη- Ακασικά Αρχεία.

 

Αυτή είναι η βάση και η αρχή για να παραδώσουμε ότι ανήκει στο παρελθόν και να ανοίξουμε μία Νέα Λευκή Σελίδα Φωτός και Δημιουργίας, απαλαγμένοι απο καρμικές Ενέργειες, Μνήμες & Δεσμα.

 

Β Μέρος Θεραπευτικής Εκπαίδευσης

Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Τα πάντα είναι Δόνηση.  Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και πληροφορίες που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα.

 

Συγκεκριμένα στα χέρια του Συνεργάτη μου Νίκου Μύτικα, που εργάζεται με άπλετη ευθύνη και σεβασμό, θα ξεκινήσει η θεραπευτική διαδικασία από την ώρα που θα έρθεις στον χώρο, δίνοντας του το Ονοματεπώνυμο & την Ημερομηνία Γέννησης σου. Κατόπιν θα ακολουθήσει απο εκέινον μία έρευνα και θα ρυθμιστούν και θα μεταφέρθούν στο βιοπεδίο σου, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια, με σκοπό να μετουσιωθούν οι Παρελθοντικές Καρμικές Πληροφορίες χαμηλών Συχνοτήτων από Όρκους, Υποσχέσεις, Φτώχεια, Ακληρία.  

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Κέλλυ Δαμίγου: 6946-426298

Ε-mail: lovetruthlife1@gmail.com

Ημέρα και Ώρα

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 – 12:00 έως 17:00μ.μ.

Οικονομική Συνεισφορά

Κόστος Εργαστηρίου:

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικοκονομική συνεισφορά είναι:

Από 180 ευρώ, στα 100 ευρώ

“Eίστε Αγαπημένοι του Θεού!

 

Έχετε όλη την Δύναμη να αλλάζετε το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον, καθώς το Τώρα είναι συνδεδεμένο με τα πάντα και ο γραμμικός χρόνος, με τον οποίο μετράτε και αντιλαμβανεστε, είναι απλά ένα Γίηνο Δημιούργημα”

 

Αρχ. Μέτατρον