fbpx

Καλώς ήρθες στην Προσωπική Θεραπεία

Συμφιλίωση Σχέσης Γονέα-Παιδιού

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΣΧΕΣΗΣ ΓΟΝΕΑ – ΠΑΙΔΙΟΥ 

Το Μητρικό ωάριο διαιρείται, το σπερματοζωάριο το συναντά και είναι έτοιμα μέσα από την ένωσή τους να φέρουν στην ύλη το θαύμα της νέας ζωής. Από αυτή την ιερή πρώτη στιγμή και μέχρι το τέλος της ύπαρξης των κυττάρων αυτών (γονέων και παιδιού), η βιολογική σχέση και σύνδεση που υπάρχει μεταξύ τους είναι μοναδική, ανεξαρτήτως των προκλήσεων στο γήινο βίωμα.  

Αναγνωρίζω ότι η μητέρα σου και ο πατέρας σου μπορεί να σου έχουν προκαλέσει πληγώματα και πόνο και σήμερα στη ζωή σου να τους κατηγορείς για αρκετά.

 

-Γνωρίζεις όμως ότι ως ενήλικος υποσυνείδητα απορρίπτεις και τη δική σου Αρσενική και Θηλυκή ενέργεια, μη φέρνοντας μία ενεργειακή συμφιλίωση με το αρχέτυπο της Μητέρας και του Πατέρα;

 

-Γνωρίζεις ότι σημαντικά προβλήματα στις ενήλικες συντροφικές σου σχέσεις, προέρχονται  από την άρνηση σου να δεχτείς την όποια θετική ενέργεια προέρχεται από τους γονείς σου;

 

Αυτό το Σεμινάριο δεν μιλάει για Συγχώρεση. Μέσα από το είδος της Θεραπείας αυτής, θα μπορέσεις να φέρεις ξανά ισορροπία στο ενεργειακό σου σύστημα και συμφιλίωση με τον εαυτό σου, αν είσαι Γονέας με το Παιδί σου, αν είσαι Παιδί με το Γονέα σου.

 

Η Θεραπεία αυτή δύναται να γίνει με δύο τρόπους:

  1. Με την παρουσία του ίδιου σου του γονέα/παιδιού, που θα πάρετε και οι δύο θεραπεία ή
  2. Δίχως τον γονέα/παιδί σου. Στην περίπτωση αυτή θα μπει στη θέση του γονέα/παιδιού σου εκπαιδευμένος εκπρόσωπος που θα κάνει τη σύνδεση με τον φύλακα άγγελο του/της, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την εξισορρόπηση και ενδυνάμωση ΜΟΝΟ του δικού σου ενεργειακού πεδίου.

 

Αν είσαι έτοιμος να προσφέρεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου, σε/σας περιμένω στην Προσωπική θεραπεία «Συμφιλίωση Σχέσης Γονέα-Παιδιού».

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

  • Θα έρθεις σε Επαφή με τον Φύλακα Αγγελο σου και θα μάθεις να δημιουργείς καθημερινά Ασπίδα Προστασίας.
  • Θα μάθεις Τι Είναι, Πως Γίνεται και Ποιοι κάνουν Ενεργειακό Κλέψιμο-Θρέψιμο, καθώς και πως να Προστατεύεσαι.
  • Μέσα από Συστημική Άσκηση κατα Bert Hellinger, θα ανακαλύψεις, ποια είναι η ενέργεια που υπάρχει στην μεταξύ σας σχέση, είτε είσαι ο γονέας είτε το παιδί. 
  • Μέσα από μία Άσκηση Ενεργειακού Ελέγχου, θα ανακαλύψουμε τι συμβαίνει στη ροή του Ενεργειακού σου Συστήματος, όταν βρίσκεσαι κοντά με τον/την Γονέα ή το Παιδί  Σου.
  • Θα γίνει αναγνώριση και καταγραφή των Ενεργειακών σου Κέντρων που Αποδυναμώνονται και θα φέρουμε Θεραπεία με Νέους Θετικούς Προγραμματισμούς.
  • Με την βοήθεια των Αγγελικών Κβαντικών Σπειρών κατα Μαίρη Ζαπίτη (by Mary Zapiti), θα γίνουν Κβαντικές Διορθώσεις, ώστε να επιτευχθεί η Συμφιλίωση και Θεραπεία.

Αν η αγάπη μέσα σου θέλει να επεκταθεί και να μεγαλώσει σε/σας περιμένω σύντομα κοντά μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

Πληροφορίες

  • Η Διάρκεια αυτής της Προσωπικής Θεραπείας-Ενεργειακής Εξισορρόπησης είναι 3 ώρες.
  • Η Συγκεκριμένη θεραπεία απευθύνεται στην σχέση γονέα-παιδιού, ή σε έναν εκ των δύο που παρατηρεί κάποια ανισορροπία και πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

 

Bάλε και Εσύ απλώς το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική συνεισφορά είναι η εξής:

Για 2 άτομα (Γονέας με Παιδί) Από 110 ευρώ, στα 75 ευρώ/έκαστος (συν φπα)

Για 1 άτομο (Με εκπρόσωπο) Από 140, στα 100 ευρώ (συν φπα)

 

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

Κέλλυ Δαμίγου

Eίναι ζήτημα Ενέργειας…

Οι άνθρωποι ανταγωνίζονται μεταξύ τους με σκοπό να εξασφαλίσουν ενέργεια. Αυτό γίνεται ασυνείδητα σε κάθε μας συνάντηση.

Αν δύο άτομα παραμείνουν επικεντρωμένα στον εαυτό τους, μπορούν να δέχονται το ένα την ενέργεια του άλλου, αλλά να μην εξαρτώνται απ΄ αυτή. Αν δεν υπάρχει αυτή η επικέντρωση αναπτύσσεται μεταξύ τους μία εθιστική σχέση, μία σχέση εξάρτησης.

Η ισορροπία αποκαθίσταται όταν σταματήσουμε να αντλούμε ενέργεια από τους άλλους για να φορτιστούμε και αναζητήσουμε μέσα μας την επαφή με το πνεύμα μας. Μέσα από τη Συμφιλίωση και Αποδοχή, φέρνουμε Εναρμόνιση και Ροή στα ενεργειακά μας κέντρα που είναι οι πύλες εισόδου της ζωτικής ενέργειας στο σώμα μας και σταματάμε τα ενεργειακά παιχνίδια, εξασφάλισης ενέργειας από άλλους.

love-truth-life-angelic-healings