fbpx

Καλώς ήρθες στην Προσωπική Θεραπεία

Συμφιλίωση Σχέσης με

Συνεργάτη, Φίλο ή Αδελφό

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ

ΦΙΛΟ, ΑΔΕΛΦΟ ή ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Προερχόμαστε όλοι από μία μεγάλη πνευματική οικογένεια, που οι ψυχές μας γνωρίζονται τόσο καλά, αγαπάνε τόσο πολύ η μία την άλλη, που προσυμφωνούν και δέχονται να παίξουν οποιοδήποτε ρόλο (του πατέρα, γιού, της μητέρας, κόρης, φίλου, συνεργάτη) στον πλανήτη μας, τη Μητέρα Γη  προκειμένου να θυμηθούν ξανά, ότι πίσω από κάθε γήινη πρόκληση, πίσω από κάθε πέπλο λήθης του ποιοι αληθινά είμαστε, υπάρχει το πνευματικό κάλεσμα της επιστροφής του ανθρώπου στην αληθινή του φύση, στην οντότητα της αγάπης που υπάρχει ήδη μέσα του.

 

Αρκετές φορές, όμως, οι προκλήσεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν στη Γη έχουν μεγαλύτερη ένταση και δύναμη, απ΄ ό,τι ψυχικά αναμέναμε. Είναι πολύ εύκολο πλέον στις μέρες μας να αποκλείστεί ένα άτομο, λόγω του ότι οι προσωπικότητες, τα συμφέροντα, η επιβίωση, οι πεποιθήσεις και το Εγώ διαφωνούν ή συγκρούονται.

 

Τώρα σου έχω μία ερώτηση….

Πώς θα ήταν για εσένα, ακόμα κι αν δεν είσαι έτοιμος ή διατεθειμένος να συγχωρέσεις την πράξη ή το βίωμα που είχες με τον φίλο σου, τον αδελφό σου ή τον συνεργάτη σου, να φέρεις συμφιλίωση του δικού σου ενεργειακού συστήματος, των δικών σου συναισθημάτων, της δικής σου εσωτερικής ύπαρξης, σε σχέση με το άτομο αυτό;

 

Μέσα από την δική σου Πρόθεση και Θεραπεία, ευθυγράμμιση και μεταβολή δόνησης, το σώμα σου, η ψυχή σου, ο νους σου θα γαληνέψουν και κατ΄ επέκταση ο αδελφός, ο συνεργάτης ή ο φίλος σου σε ένα ψυχικό επίπεδο θα συναισθανθεί την ενεργειακή αυτή μετακίνηση.

 

Η Θεραπεία αυτή δύναται να γίνει με δύο τρόπους:

  1. Με την παρουσία του ίδιου σου του Συνεργάτη, Φίλου, ή Αδελφού, που θα πάρετε και οι δύο θεραπεία ή
  2. Δίχως τον Συνεργάτη, Φίλο ή Αδελφό. Στην περίπτωση αυτή θα μπει στη θέση του εκπαιδευμένος εκπρόσωπος που θα κάνει τη σύνδεση με τον φύλακα άγγελο του/της, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την εξισορρόπηση και ενδυνάμωση ΜΟΝΟ του δικού σου ενεργειακού πεδίου.

 

Είναι σημαντικό να επιλέξεις την αγάπη και αγάπη εαυτού. Η αγάπη σου να είναι πιο δυνατή από τις προκλήσεις και τα μαθήματα που οι ψυχές έχουν συμφωνήσει να βιώσουν μαζί στη Γη. Σε διαβεβαιώνω πως έχεις τη δύναμη να μετουσιώσεις το πεδίο, μόνο μέσα από τη δική σου αλλαγή.

 

Αν είσαι έτοιμος να προσφέρεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου, σε/σας περιμένω στην Προσωπική αυτή θεραπεία Συμφιλίωσης, Ενεργειακής Εξισορρόπησης και Ενδυνάμωσης.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΤΗ

  • Θα έρθεις σε Επαφή με τον Φύλακα Αγγελο σου και θα μάθεις να δημιουργείς καθημερινά Ασπίδα Προστασίας.

 

  • Θα μάθεις Τι Είναι, Πως Γίνεται και Ποιοι κάνουν Ενεργειακό Κλέψιμο-Θρέψιμο, καθώς και πως να Προστατεύεσαι.

 

  • Μέσα από μία άσκηση θα ανακαλύψουμε τι συμβαίνει στην ροή του ενεργειακού σου συστήματος, όταν καθρεφτίζεται απέναντι σου ο Συνεργάτης, ο Φίλος ή ο Αδελφός σου.

 

  • Θα δούμε ποια από τα ενεργειακά σου κέντρα αποδυναμώνονται και θα φέρουμε Θεραπεία με Νέους Θετικούς Προγραμματισμούς.

 

  •  Με τη βοήθεια των Αγγελικών Κβαντικών Σπειρών by Mary Zapiti, θα γίνουν κβαντικές διορθώσεις, ώστε να επιτευχθεί συμφιλίωση και Θεραπεία στον Εαυτό σου/σας.

 

Αν η αγάπη μέσα σου ακούει το κάλεσμά μου, τότε σε προσκαλώ στο Σεμινάριο «Συμφιλίωση Σχέσης με Συνεργάτη, Φίλο ή Αδελφό».

Eίναι ζήτημα Ενέργειας…

Οι άνθρωποι ανταγωνίζονται μεταξύ τους με σκοπό να εξασφαλίσουν ενέργεια. Αυτό γίνεται ασυνείδητα σε κάθε μας συνάντηση.

Αν δύο άτομα παραμείνουν επικεντρωμένα στον εαυτό τους, μπορούν να δέχονται το ένα την ενέργεια του άλλου, αλλά να μην εξαρτώνται απ΄ αυτή. Αν δεν υπάρχει αυτή η επικέντρωση αναπτύσσεται μεταξύ τους μία εθιστική σχέση, μία σχέση εξάρτησης.

Η ισορροπία αποκαθίσταται όταν σταματήσουμε να αντλούμε ενέργεια από τους άλλους για να φορτιστούμε και αναζητήσουμε μέσα μας την επαφή με το πνεύμα μας. Μέσα από τη Συμφιλίωση και Αποδοχή με τον Εαυτό μας, φέρνουμε Εναρμόνιση και Ροή στα ενεργειακά μας κέντρα που είναι οι πύλες εισόδου της ζωτικής ενέργειας στο σώμα μας και σταματάμε τα ενεργειακά παιχνίδια, εξασφάλισης ενέργειας από άλλους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

Πληροφορίες

  • Η Διάρκεια αυτής της Προσωπικής Θεραπείας-Ενεργειακής Εξισορρόπησης είναι 3 ώρες.
  • Η Συγκεκριμένη θεραπεία απευθύνεται στην μεταξύ σας σχέση και κοινή παρουσία σας με Συνεργάτη, Φίλο ή Αδελφό σου, ή μεμονωμένα σε έναν εκ των δύο, που παρατηρεί κάποια ανισορροπία ( θεραπεία με την βοήθεια εκπροσώπου) και πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

 

Οικονομική Συνεισφορά:

Bάλε και Εσύ απλώς το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική συνεισφορά είναι η εξής:

Για 2 άτομα (Ατόμο με Συνεργάτη, ή Φίλο, ή Αδελφό) Από 110 ευρώ, στα 75 ευρώ/έκαστος (συν φπα)

Για 1 άτομο (Με εκπρόσωπο) Από 140, στα 100 ευρώ (συν φπα)

 

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

Κέλλυ Δαμίγου

love-truth-life-angelic-healings