fbpx

Καλώς ήρθες στο Σεμινάριο

Συμφιλίωση Σχέσης με τον Εαυτό Μου

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
Συμφιλίωση Σχέσης με τον Εαυτό Μου | Love Truth Life

ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ-

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ 

Οι αρνητικές Σκέψεις για τις ικανότητές σου. Η σύγκριση με τα άτομα που θεωρείς επιτυχημένα. Οι πεποιθήσεις σου για την ατελή εξωτερική σου εμφάνιση. Η εσωτερική φωνή κριτικής που λέει κατά πόσο είσαι επιτυχημένος και αποδεκτός. Η συναισθηματική καταπίεση της ελεύθερης έκφρασης σου απέναντι στους άλλους, μόνο για την ανάγκη του ανήκειν …

 

…είναι μόνο μερικές από τις καθημερινές εσωτερικές καταστάσεις όπου το Εγώ σου έχει βάλει τον πήχη ψηλά, για να καταλήγεις να αποδοκιμάζεις και να κατηγορείς τον εαυτό σου και να πληγώνεις το πνεύμα σου.

 

Όμως όποια από τα παραπάνω συνεχίζεις να θεωρείς αποδεκτά μέχρι σήμερα, δεν είναι και τόσο αθώα. Οι σκέψεις, τα τραυματικά γεγονότα της ζωής, τα αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό, φέρνουν δυσαρμονία και ανισορροπία στην ενεργειακή ροή της ζωτικής ενέργειας μεταξύ των πηγών τροφοδότησής σου (chakras).

 

Μέσα από αυτή την ανισορροπία δημιουργείς εσύ, ο ίδιος, Εμπλοκή στον εαυτό σου και στη ζωή σου. Αυτή η εμπλοκή μπορεί να εμφανίσει αργότερα διάφορα συμπτώματα και δυσλειτουργίες ψυχικής, νοητικής και σωματικής φύσης.

 

Στόχος της Συμφιλίωσης με τον Εαυτό είναι να συνειδητοποιήσεις και στη συνέχεια να ελευθερωθείς από τα ενεργειακά αυτά μπλοκαρίσματα, καθώς και να φέρεις ίαση στο σύστημά σου. Η βελτίωση του εαυτού έρχεται μόνο όταν υπάρχει θετική στάση και αυτοαποδοχή και όχι μέσα από την αυτοκριτική.

 

Θυμήσου πως ο Φύλακας Άγγελός σου και η Φωτεινή Θετική Ύπαρξη σε βλέπουν ως ένα παιδί που είναι υπέροχο, σε βλέπουν πέρα από τα λάθη της επιφάνειας, βλέπουν την καρδιά του Θεού που χτυπά από αγάπη μέσα σου.

 

Σε αγαπούν χωρίς όρους! Μέσα από το Νέο Σεμινάριο αυτό στόχος είναι να φέρουμε Συμφιλίωση από εσένα σ΄ εσένα. Έχει έρθει η ώρα να δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, να ανοίξεις τα χέρια σου και να τον αγκαλιάσεις , να του πεις ότι τον αγαπάς και εσύ όπως είναι, με τον ίδιο αγγελικό-θεϊκό τρόπο που σε αγαπάει όλη η ύπαρξη!

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ

  • Θα έρθεις σε Επαφή με τον Φύλακα Αγγελο σου και θα μάθεις να δημιουργείς καθημερινά Ασπίδα Προστασίας.

 

  • Μέσα από Συστημική Άσκηση κατα Bert Hellinger, θα ανακαλύψεις Ποια είναι η βαθύτερη Σχέση με τον Καθρέφτη του Εαυτού Σου και θα πάρεις πληροφορίες.

 

  • Θα δούμε τι συμβαίνει στην ροή του ενεργειακού σου συστήματος και σε όλα σου τα chakras, όταν καθρεφτίζεται απέναντι σου ο Εαυτός σου.

 

  • Θα δούμε ποια από τα ενεργειακά σου κέντρα (chakras) αποδυναμώνονται και θα φέρουμε Θεραπεία με Νέους Θετικούς Προγραμματισμούς.

 

  • Με την βοήθεια των Αγγελικών Κβαντικών Σπειρών κατα Μαίρη Ζαπίτη (by Mary Zapiti), θα γίνουν κβαντικές διορθώσεις, ώστε να επιτευχθεί συμφιλίωση και Θεραπεία στον Εαυτό σου.

 

Αν θέλεις λοιπόν να βιώσεις τη Σχέση σου με τον Εαυτό σου μέσα από Αγάπη, Αλήθεια, Ζωή σε προσκαλώ να βιώσεις και εσύ μαζί μας αυτή την Αγγελική- Κβαντική βουτιά αγάπης εαυτού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Ημερομηνία: 24 Φεβρουαρίου 2019 – Ώρες : 12:00 – 17:00μ.μ.

Bάλε και Εσύ απλώς το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life το κόστος είναι: Από 100 ευρώ, στα 70 ευρώ (συν φπα).

 

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

Κέλλυ Δαμίγου

 

 

Ιban Alpha Bank:
GR 85-0140-4590-4590-0210-1019-917  Δαμίγου Ευαγγελία (απαραίτητη η αναγραφή του ονόματος στην κατάθεση)

Eίναι ζήτημα Ενέργειας…

Οι άνθρωποι ανταγωνίζονται μεταξύ τους με σκοπό να εξασφαλίσουν ενέργεια. Αυτό γίνεται ασυνείδητα σε κάθε μας συνάντηση.

Αν δύο άτομα παραμείνουν επικεντρωμένα στον εαυτό τους, μπορούν να δέχονται το ένα την ενέργεια του άλλου, αλλά να μην εξαρτώνται απ΄ αυτή. Αν δεν υπάρχει αυτή η επικέντρωση αναπτύσσεται μεταξύ τους μία εθιστική σχέση, μία σχέση εξάρτησης.

Η ισορροπία αποκαθίσταται όταν σταματήσουμε να αντλούμε ενέργεια από τους άλλους για να φορτιστούμε και αναζητήσουμε μέσα μας την επαφή με το πνεύμα μας. Μέσα από τη Συμφιλίωση και Αποδοχή με τον Εαυτό μας, φέρνουμε Εναρμόνιση και Ροή στα ενεργειακά μας κέντρα που είναι οι πύλες εισόδου της ζωτικής ενέργειας στο σώμα μας και σταματάμε τα (ενεργειακά) παιχνίδια, εξασφάλισης ενέργειας από άλλους.

love-truth-life-angelic-healings