Καλώς ήρθες στο Πέμπτο Εργαστήριο

Κάθαρση Φόβου Κριτικής

Ενεργοποίηση του Θαλασσί Τσάκρα

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Το Τσάκρα του Λαιμού ή 5ο τσάκρα έκφρασης, εδρεύει στην περιοχή του λαιμού και το χρώμα του είναι Θαλασσί. Είναι το κέντρο της επικοινωνίας, της δημιουργικότητας, της αυτοέκφρασης και της σωστής κρίσης.

 

Συνδέεται με το λαιμό, τους ώμους, τα χέρια, το θυροειδή και τον παραθυροειδή αδένα, καθώς επίσης με την ικανότητα να ακούμε τους άλλους αλλά και τον εαυτό μας.

 

Η δυσλειτουργία του τσάκρα του λαιμού μπορεί να μας προκαλέσει μπλοκαρίσματα στην ομιλία, στη φωνή, στην επικοινωνία μας με τους άλλους και στη δημιουργικότητά μας.

 

Επίσης όταν δυσλειτουργεί ενισχύεται η ανειλικρίνεια, η υποκρισία, τα ψέματα και γενικότερα προκύπτουν προβλήματα στην επικοινωνία, που πηγάζουν από το φόβο του ατόμου να λάβει κριτική και απόρριψη από τους συνανθρώπους του.

  1. Θα έρθουμε σε Επαφή με τοΦύλακα Άγγελό μας και θα δημιουργήσουμε Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας

 

  1. Θα μάθουμε τι είναι το Θαλασσί Τσάκρα (chakra) και ποιες είναι οι Λειτουργίες του

 

  1. Θα αναγνωρίσουμε τον τρόπο λειτουργίας και τα μπλοκαρίσματα που δημιουργούν η Υποκρισία, η Κριτική και το Κουτσομπολιό στο Νοητικό, Φυσικό κι Ενεργειακό μας Σώμα. 

 

  1. Θα γίνει Θεραπεία Κάθαρσης από Βιώματα που μπορεί να έχουν επιφέρει μπλοκαρίσματα ή κλείσιμο στο κέντρο έκφρασης του ατόμου.

 

  1. Θα γίνει Ενεργοποίηση & Επαναπρογραμματισμός του Θαλασσιού Τσάκρα με δύο τρόπους:

Μέσα από Αγγελικούς Ενεργοποιητές των Τσάκρας, και με Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες κατά Μαίρη Ζαπίτη (A.Q.S.-Μary Zapiti).

 

Αν νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα που θες να εκφράζεσαι ως ενήλικος μέσα από την αλήθεια και την αρχοντιά του εαυτού σου, σε προσκαλώ στο εργαστήριο αυτό.

 

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

Ημέρα και Ώρα:

 

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 -> 18:30-21:30μ.μ.

 

Κόστος Εργαστηρίου:

  • Bάλε και Εσύ απλώς το e-mail σου στο lovetruthlife.grκαι με την Eγγραφή σου, γίνεσαι αμέσως Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

  • Για τα Εγγεγραμμένα Μέλητου Χώρου Love Truth Life το κόστος είναι: Από 50 ευρώ, μόνο 20 ευρώ/εργαστήριο. (συν φπα).

 

  • Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στον χώρο Love Truth Life σε μικρές ομάδες και χρειάζεται  εκ των προτέρων να έχει υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία συμμετοχής.

 

Σ΄ ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

 

Κέλλυ Δαμίγου

love-truth-life-angelic-healings
X