fbpx

Καλώς ήρθες στο

V  I  P

Quantum Relationship

Healing Program

Πρόκειται για ένα δυναμικό πρόγραμμα σχεδιασμένο μόνο για εσένα, το οποίο θα σε βοηθήσει να θεραπεύσεις μέσα από τον εαυτό σου και την συντροφική σου σχέση, αποκτώντας  Διαύγεια, Δύναμη και Αυτοπεποίθηση.

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Love Truth Life angelic healings - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

 

Quantum Relationship Healing Program

Είναι αυτό το Πρόγραμμα Κατάλληλο για Εσένα;

 

Ένα από τα πλέον σημαντικά κεφάλαια στην Ζωή μας είναι οι Συντροφικές Σχέσεις!

Τι πιο όμορφο να έχεις δίπλα σου τον δικό σου άνθρωπο που σε Σέβεται, σε Αγαπάει, σε Νοιάζεται, Επιλέγει να στέκεται κοντά σου σου και μαζί να ανελίσσεσθε σε Βαθύτερα Επίπεδα Αγάπης.

 

Οι άνθρωποι με μία έστω σχετική αυτεπίγνωση δεν συμβιβαζόμαστε πλέον με οποιαδήποτε σχέση!

Θέλουμε να προχωρήσουμε εις βάθος και να εξελιχτούμε.

Και σε αυτή την προσπάθεια προς μια διευρυμένη συνειδητότητα αναζητούμε, ή είμαστε με συντρόφους που δεσμεύονται επίσης να ακολουθήσουν την προσωπική τους εξέλιξη και αφιερώνονται στην πραγματική αγάπη.

Εξάλλου η αγάπη είναι ο μοναδικός μας προορισμός!

Γιατί όμως είναι τόσο Πρόκληση να είμαστε μέσα σε μία Ευτυχισμένη & Συνειδητή Σχέση;

 

Ίσως επειδή ακόμα αναπτύσσουμε τη δική μας συνειδητότητα. Καθώς χρειάζεται να παραμερίζουμε το ΕΓΩ μας και να επανασυνδεόμαστε όλο και περισσότερο με τη δύναμη της αγάπης μέσα μας.

Οι σχέσεις αποτελούν τον πιο γρήγορο και ισχυρό τρόπο για να επεκτείνουμε τη συνειδητότητά μας, διότι αποτελούν την αντανάκλαση του εαυτού μας. Κάθε σχέση είναι μια ευκαιρία για να γνωρίσουμε βαθύτερα τον αληθινό εαυτό μας. Και αυτό που είμαστε που είναι αγάπη!

 

Έτσι αν έχεις δυνατή ΠΡΟΘΕΣΗ και θέλεις να επεκτείνεις τη συνειδητότητά σου και να γίνεις πρωτοπόρος σε ένα καινούριο είδος σχέσης, αυτό το Πρόγραμμα είναι το κατάλληλο για να ισορροπήσεις και να θεραπεύσεις την ενεργειακή συχνότητα του εαυτού σου και της σχέσης σας, έτσι ώστε να ανακαλύψετε ένα καινούριο επίπεδο Σύνδεσης.

 

Όπως μέσα, έτσι και έξω!

Ο σύντροφος που έχεις επιλέξει είναι ο Καθρέφτης της εσωτερικής σου προσωπικής κατάστασης.

Γι΄ αυτό και οι  εξειδικευμένες αυτές θεραπείες, (που δεν θα βρεις πουθενά αλλού να  γίνονται με αυτόν τον επαγγελματικά συνδυαστικό θεραπευτικό και ολοκληρωμένο τρόπο), σε διαβεβαιώνω πως θα αλλάξουν εσωτερικά εσένα αλλά και την σχέση σου με τον σύντροφο σου για πάντα.

Τι σου Προσφέρει το VIP Quantum Relationship Healing Program;

 

  • Μια δίωρη αρχική επικοινωνία Γνωριμίας και Προσανατολισμού

Καταγραφή Ιστορικού και Γενεόγραμμα

 

  • Πέντε Κβαντικές Θεραπείες Εξισορρόπησης και Θεραπείας Σχέσης

 

1. Μηνύματα και Καθοδήγηση μέσα από Αγγελικές Συστημικές Κάρτες  κατά Mαίρη Ζαπίτη

 

2. Ενεργειακή Εξισορρόπηση Συντροφικής Σχέσης

 

3. Θεραπεία Αρνητικών Συναισθημάτων ή κατάστασης στη Σχέση

 

4. Θεραπεία στα Πρότυπα Πόνου που βγαίνουν στην σχέση

 

5. Συστημική Κβαντική Αναπαράσταση σχέσης και διόρθωση Πεδίου

 

 

  • Δύο Προσωπικά Δίωρα Σεμινάρια

 

1. Σεμινάριο “Mεταβαίνοντας απο το Sex, στην Ιερή Αιώνια Ερωτική Σύνδεση”.

Ένα πλήρες Σεμινάριο γεμάτο με με γνώσεις, τεχνικές και εργαλεία για να κάνεις έρωτα στην καρδιά του και

 

2. Σεμινάριο Αποτελεσματικής Επικοινωνίας  και έκφρασης αναγκών

 

  • Δύο Συνεδρίες Συμβουλευτικής 1 ώρας η καθεμιά

 

  • Επικοινωνία μέσω e-mail, ενδιάμεσα των συναντήσεων

Τι σου Προσφέρει το VIP Quantum Relationship Healing Program αναλυτικά;

Οι Πέντε Κβαντικές Θεραπευτικές Συνεδρίες

 

Στην Πρώτη Κβαντική Θεραπευτική Συνεδρία

Θα κάνουμε Γεννεόγραμμα, για να δούμε το σύστημα της οικογένειας σου αλλά και των προγόνων σου. Τι πρότυπο αγάπης συντροφικότητας υπήρχε και κατά πόσο πιθανά ασυνείδητα το επαναλαμβάνεις.

 

Επίσης θα πάρεις ξεκάθαρα Μηνύματα μέσα από τις Συστημικές Αγγελικές Κάρτες by mary zapiti και θα σου φανερωθούν οι φόβοι σου, οι προσδοκίες σου, οι αδυναμίες σου, τι πρέπει να αλλάξεις, τι σε στηρίζει, αλλά και ποιά είναι τα Θεμέλια της σχέσης  που ήδη έχεις.

 

 

Στην Δεύτερη Κβαντική Θεραπευτική Συνεδρία

Θα γίνει Εξισορρόπηση της Συντροφικής Σχέσης. Συγκεκριμένα σε κάθε Σχέση, δημιουργείται μέσα από το ενεργειακό πεδίο των δύο ανθρώπων που έρχονται σε συχνή επαφή, ένα Κοινό Μορφογενετικό Πεδίο, που αρκετές φορές μπορεί να ανισόρροπει ένα από τα δύο άτομα. Δηλαδή μπορεί ξαφνικά ο ένας να νιώθει αδύναμος, μικρός, φοβισμένος, ή να σταματάει να ανοίγει πλέον η αφθονία του κτλ.

 

Έτσι θα φροντίσουμε, ώστε τα δύο ενεργειακά πεδία να έρθουν σε ισορροπία, να γίνει Εξισορρόπηση της Συντροφικής σας Σχέσης, έτσι ώστε και οι δύο να είστε στην Δύναμη σας, δίχως αρνητικούς προγραμματισμούς να κυριαρχούν, καθώς επίσης να υπάρχει σωστή δυναμική σύνδεσης στην σχέση και αλλά και ροή στα ενεργειακά σας κέντρα.

 

 

Στην Τρίτη Κβαντική Θεραπευτική Συνεδρία

Θα κάνουμε  Θεραπεία των οποιονδήποτε Αρνητικών Συναισθημάτων ή κατάστασης, που μπορεί να σε δυσκολεύουν να διαχειριστείς την καθημερινότητα μεταξύ σας Θετικά. Η θεραπεία αυτή γίνεται μέσα από Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες by mary zapiti.

 

 

Στην Τέταρτη Kβαντική Θεραπευτική Συνεδρία

Θα ανακαλύψουμε μαζί μέσα από Ειδικό Τεστ τα Πρότυπα Πόνου, δηλαδή ουσιαστικά τα Υποσυνείδητα Κουμπιά που μας οδηγούν στην ρίζα του αρχικού βιώματος που μας έκανε να νιώσουμε έντονο Πόνο και θα κάνουμε Θεραπεία πάνω σ΄ αυτό.

 

Αυτό αποτελεί το δύσκολο μέρος της διαδικασίας.

Για να γίνεις η ενσάρκωση της αγάπης (που είναι ο στόχος της συνειδητότητας), θα πρέπει να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε  υπάρχει μέσα σου και δεν είναι αγάπη. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου.

 

Ο φόβος της εγκατάλειψης, της αναξιότητας, της απόρριψης, της ανεπάρκειας, των ενοχών και της θυματοποίησης προέρχονται από την έλλειψη σύνδεσης με την αγάπη μέσα σου.

 

Αυτά τα συναισθήματα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια έτσι ώστε να μπορέσεις να τα αντικρίσεις όπως ακριβώς είναι, δηλαδή ως μια ψευδαίσθηση του εγώ σου, ως μια λανθασμένη αντίληψη ότι δεν αποτελείς την αγάπη.

 

Κάθε πόνος που βγαίνει στην επιφάνεια μέσα από μια σχέση έχει τον ρόλο της υπενθύμισης. Σου λέει ότι βρίσκεται εκεί, είναι το κομμάτι του εαυτού σου που έχεις ξεχάσει ότι ήταν αγάπη! Στόχος μας μέσα από την Θεραπεία αυτή στα Πρότυπα  Πόνου είναι να εντοπίσεις, να κατανοήσεις, να αντιμετωπίσεις και να αποδεχτείς τα βιώματα αυτά και φυσικά να αφήσουμε το αγγελικό βασίλειο να φέρει θεραπεία.

 

 

Στην Πέμπτη Κβαντική Θεραπευτική Συνεδρία

Θα γίνει Συστημική Κβαντική Αναπαράσταση του Πεδίου της Σχέσης σου.

H Συστημική Αναπαράσταση είναι μία βιωματική μέθοδος η οποία αποκαλύπτει βαθιές και κρυφές αλήθειες που δρουν ασυνείδητα σε ένα σύστημα με το οποίο είμαστε συνδεδεμένοι πχ. οικογενειακό, εργασιακό κτλ.

 

Βοηθάει σε θέματα Οικογένειας, Συντροφικότητας, Έλλειψη σκοπού, Κληρονομικότητας, Επαγγέλματος, Σχολικής αποτυχίας, Λήψης αποφάσεων, Οικογενειακής επιχείρησης, Υγείας ή Προσωπικής εξέλιξης.

Ουσιαστικά Μέσα από την ομαδική αναπαράσταση ανακαλύπτουμε τι χρειάζεται να επιλυθεί, όταν δεν γνωρίζουμε ποια είναι η ρίζα του προβλήματος

 

Δύο Προσωπικά Σεμινάρια

 

Α. Προσωπικό Σεμινάριο 

Στο προσωπικό σεμινάριο “Mεταβαίνοντας απο το Sex, στην Ιερή Αιώνια Ερωτική Σύνδεση” θα φροντίσω να λάβεις εφόδια νέας συνείδησης και γνώσης πάνω στην Σεξουαλικότητα και τον τρόπο να κάνεις έρωτα στην καρδιά του συντρόφου σου, έτσι ώστε αυτή η ζωντανή οντότητα-πνεύμα που δημιουργείται μέσα από την σχέση σας να αναζωπυρωθεί, να αναπτυχθεί, να καλλιεργηθεί  και να φροντιστεί με τον ύψιστο τρόπο.

Όλα τα προβλήματα προκύπτουν από πεδία χαμηλών συχνοτήτων, τα οποία προκαλούνται από αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα και καταστάσεις. Επομένως  όταν βρισκόμαστε, σε ένα χαμηλά δονούμενο ή αρνητικά προγραμματισμένο πεδίο στην σχέση μας, είναι δύσκολο, σύμφωνα με τον Νόμο της Έλξης, να προσελκύσουμε θετικές καταστάσεις.

 

 

Β. Προσωπικό Σεμινάριο

Στο Σεμινάριο Αποτελεσματικής Επικοινωνίας θα σου δωθούν γνώσεις και εργαλεία έτσι ώστε να μπορείς να επικοινωνείς αποτελεσματικά, να κάνεις ενσυναίσθηση, αλλά και θα γνωρίσεις όλες τις βασικές διαφορές αντρών και γυναικών ως προς τις ανάγκες τους, καθώς και πληροφορίες που θα είναι για εσάς πλέον το ελιξίριο για μία μία σταθερή μακροχρόνια σχέση.

 

 

Μέσα από το VIP Πακέτο των θεραπειών αυτών σου εγγυούμαι ότι ο εαυτός σου και η σχέση σου δεν θα είναι ποτέ ίδια ξανά. Η ανύψωση της και η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα θα είναι φανερή και ξεκάθαρη και στους δυο.

 

 

Καθώς μέσα από τις Αγγελικές Kβαντικές Σπείρες ΑQS κατά Μary Zapiti, τις Συστημικές Αγγελικές κάρτες και την Συστημική Αναπαράσταση Πεδίου, μπορούμε να μετατρέψουμε με ενέργειες υψηλής συχνότητας,  που αποτελούνται από καθαρό φως και αγάπη το πεδίο της σχέσης σου και να το αλλάξουμε άμεσα.

 

 

Σε εμένα το σεμινάριο αυτό ήρθε ως Έμπνευση και Καθοδήγηση στον ύπνο μου.

Απο τις 2 το βράδυ έως τις 7 το πρωί κατέγραφα όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που μου δινόντουσαν, έτσι ώστε το πρόγραμμα αυτό να είναι πλήρες και ευθυγραμμισμένο σε όλα τα επίπεδα.

 

Το Μαγικό της διαδικασίας είναι ότι είναι σχεδιασμένο με έναν Αγγελικό-Κβαντικό τρόπο, έτσι ώστε να επανασυνδεθείς αρχικά μέσα σου με την ενέργεια της αγάπης και φυσικά την ευθυγράμμιση της αγάπης αυτής και με τον /την σύντροφο σου.

 

Στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να μετατρέψεις του φόβους σου και να εμβαθύνεις στην εσωτερική κατανόηση και την εμπειρία της αληθινής συντροφικής αγάπης.

 

Είμαι σίγουρη ότι μπορείς και Εσύ να τα Καταφέρεις!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

 

  • Έχω δοκιμάσει έως τώρα τα πάντα και δυστυχώς φαίνεται ότι τα αποτελέσματα που έφερα ήταν μηδαμινά;

 

 

  •  Η Κέλλυ διαβάζοντας τα παραπάνω έχει τα εργαλεία που χρειάζομαι  για να κατακτήσω τα αποτελέσματα που τόσο ποθώ για την συντροφική μου σχέση, αλλά και για τον ίδιο μου τον εαυτό;

 

 

  • Έχοντας διαβάσει το βιογραφικό της Kέλλυ, νιώθω ότι είναι η κατάλληλη Spiritual Relationship Coach για μένα;

Τα Βήματα που Πρέπει να Κάνεις

 

  • Αρχικά κατόπιν της απόφασης σου θα προγραμματίσουμε την πρώτη μας δίωρη συνεδρία, έτσι ώστε να γνωριστούμε και να αποφασίσουμε από κοινού, το χρονοδιάγραμμα των συναντήσεων που θα ακολουθήσουμε.

 

  • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο lovetruthlife1@gmail.com ή στο 6946 426298

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ VIP QUANTUM HEALING RELATIONSHIP PROGRAM

 

Μπορείς Να Συνεργαστείς Προσωπικά Μαζί Μου Mετά Με Την Οικονομική Τακτοποίησή Σου

Και Μπορείς Να Τακτοποιηθείς Οικονομικά Με κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό Της Τράπεζας Alpha Bank

Ιban Alpha Bank:
GR 85-0140-4590-4590-0210-1019-917  Δαμίγου Ευαγγελία

(απαραίτητη η αναγραφή του ονόματος στην κατάθεση)

 

Οι επιλογές σου για την οικονομική τακτοποίηση του Τρίμηνου Προγράμματος των 10 Κβαντικών Θεραπειών του Quantum Relationship Healing Program είναι:

 

Για τα Μέλη του Χώρου Love Truth Life από 1.080€ στα 750€

ή

σε 3 δόσεις των 250 ευρώ

 

Σ ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου για την Επιλογή και την Εμπιστοσύνη σου.

Με ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη απέναντι στο πρόσωπό σου.

 

Κέλλυ Δαμίγου

vip θεραπείες