fbpx

Τάξη: Οικογενειακό Σύστημα | Love Truth Life

Αποκατάσταση ισσοροπίας στις οικογενειακές σχέσεις & αποτελεσματική επικοινωνία. Ο καθένας μας συνδέεται στενά με κάποια συστήματα, από τα οποία επηρεάζεται, και επηρεάζει. Ένα απο αυτά αποτελεί η Οικογένεια. Όταν αλλάζει κάτι ενεργειακά μέσα στο οικογενειακό σύστημα, όπως π.χ. μέσα από ένα διαζύγιο, μία ασθένεια, μία νέα απόφαση αλλαγής ζωής, μία απώλεια αγαπημένου, τότε επέρχεται μία ανισορροπία στο σύστημα. Οι συνέπειες της ανισορροπίας αυτής κάποιες φορές μεταφέρονται αλυσιδωτά και σε επόμενες γενιές, βαραίνοντας και τους απογόνους, οι οποίοι κάποιες φορές δυσκολεύονται να διακρίνουν από πού προέρχεται αυτό το «βάρος». Σκοπός της Θεραπευτικής Εκπαίδευσης, είναι να αποκτήσεις Ενεργειακή Γνώση, Αποτελεσματική Επικοινωνία & Συνείδηση των Τάξεων Αγάπης, ώστε να μπορέσεις να φέρεις ισορροπία στη δική σου οικογένεια & να κυλήσει η Αγάπη.

Καλώς ήρθες στην

Εξ’ Αποστάσεως Θεραπευτική Εκπαίδευση

Τάξη Οικογενειακών Σχέσεων,

Γενεολογικού Δένδρου &

Αποτελεσματική Επικοινωνία

Με την Κέλλυ Δαμίγου

Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Εξ΄-Αποστάσεως-Εκπαίδευση-&-Θεραπεία-Αποκατάσταση-Οικογενειακών-Σχέσεων-&-Αποτελεσματική-Επικοινωνία

Η Συγκεκριμένη Θεραπευτική Εκπαίδευση είναι η βάση για να αλλάξουν οι παρελθοντικές οικογενειακές καταγραφές, να λάμψει το φως της συνείδησης στο νου σου, και να κυλήσει η αγάπη και η συγχώρεση στην καρδιά!

 

Τα ενεργειακά “γκρίζα γυαλιά” που φοράς και οι παρελθοντικές καταγραφές στο υποσυνείδητο σου, είναι ένας από τους λόγους, που πιθανά δεν κυλάει ακόμη και σήμερα η αγάπη η συναισθηματική σύνδεση στην πατρική και τωρινή οικογένεια, αλλά και γενικότερα στις σχέσεις σου.

 

Όπως ήδη γνωρίζεις, ο καθένας μας συνδέεται στενά με κάποια συστήματα, από τα οποία επηρεάζεται, και τα οποία επηρεάζει. Το βασικότερο είναι το Οικογενειακό Σύστημα. Οι όποιες ξαφνικές αλλαγές οικογενειακών συνθηκών ζωής ή συμπεριφοράς είχες βιώσει στο παρελθόν, έχει επιφέρει εσωτερικά μία ανισορροπία ή και πλήγωμα- τραύμα στο εσωτερικό σου παιδί. Οι συνέπειες της ανισορροπίας πιθανών να σε ακολουθούν  μέχρι και σήμερα. Αν λοιπόν δεν γίνουν νέες καταγραφές και δεν μετουσιωθούν, είναι πολύ πιθανό να μεταφέρθούν αλυσιδωτά και σε επόμενες γενιές, βαραίνοντας και απογόνους.

Σ΄ αυτή την Θεραπευτική Εκπαίδευση θα εργαστούμε ΜΑΖΙ!

 

ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ…

Θα κάνω έρευνες σε χάρτες και κατόπιν θα σου στέλνω καθημερινα εντός τριάντα ημερών στο ενεργειακό σου πεδίο τις παρακάτω ΕΠΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, μέσω Ολικής Συνειδητότητας και Θεραπεύτικής Ραδιαισθησίας.

1. Θεραπεία Εσωτερικού Παιδιού

2. Καθαρισμός Οικογένειας

3. Θεραπεία των Σχέσεων σε όλα τα Επίπεδα

4. Συγχώρεση & Απελευθέρωση

5. 100% Ανάπτυξη της Αγάπης

6. Θεραπεία του Μέλλοντος

7. Ευθυγράμμιση με τον Σκοπό Ζωής

 

ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΟΥ…

Στην διάρκεια των 30 ημερών που θα γίνονται οι θεραπείες στο πεδίο σου, θα έχεις λάβει μέσω e-mail και θα παρακολουθείς στο δικό σου χρόνο και διάθεση, Έξι Βιντεομαθήματα & Δύο Θεραπευτικούς Καθοδηγούμενους Διαλογισμούς.

 

Στα Έξι βιντεομαθήματα, θα εκπαιδευτείς στα παρακάτω…

 • Ποιοί αποτελούν το οικογενειακό σύστημα και πως λειτουργούν ενεργειακά οι οικογενειακές σχέσεις
 • Οι Επτά Τάξεις αγάπης για ισορροπημένες οικογενειακές σχέσεις
 • Παράξενες Συμπεριφορές και εμπλοκές με κάποιον πρόγονο
 • Διαζύγιο και γνώση ενεργειακής τάξης
 • Ονοματοδοσία παιδιών και η σημασία της
 • Η Ευχή του Γονέα και η δύναμη της
 • Καρμικές Σχέσεις και Αδιέξοδα –Όρκοι Γάμου και λύση τους
 • Η Σπουδαιότητα του Λόγου και του Τρόπου Χρήσης
 • Τα 4 Βασικά Βήματα Αποτελεσματικής Επικοινωνίας
 • Η Μαγική Φράση Συμφιλίωσης σε έναν πιθανό καβγά
 • Πώς Μετατρέπεται ο Θυμός σε ένα Θετικό Εργαλείο
 • Ενεργειακή Ισορροπία του Δίνω – Παίρνω στις σχέσεις
 • Αναλαμβάνω την Ευθύνη μου. Αγαπώ τα Λάθη μου και γίνομαι Παντοδύναμος

 

Στους δυο Καθοδηγούμενους Θεραπευτικούς Διαλογισμούς θα κάνεις:

 • Θεραπεία Γενεολογικού Δέντρου: Διαλογιστικό Τελετουργικό για Καρμική Γενεολογική Τακτοποίηση του Προγονικού Δέντρου.
 • Καθοδηγούμενο Θεραπευτικό Διαλογισμό, έτσι ώστε να φέρεις Τάξη με τα Μέλη στο Πατρικό Οικογενειακό σου Σύστημα με όλα τα μέλη.

 

Έχεις λοιπόν μπροστά σου την ευκαιρία να λάβεις αυτή την συμπυκνωμένη πολύτιμη ενεργειακή γνώση, που θα σε βοηθήσει να έρθει αποκατάσταση των σχέσεων στην πατρική οικογένεια και να επέλθει αρμονία σε σώμα, νου, πνευμα και ψυχή, σε συνδιασμό με την παράλληλη δική μου θεραπευτική βοήθεια.

 

Η εν λόγω θεραπεία, βοηθά να μετουσιώσεις τα παλιά πονεμένα βιώματα, πεποιθήσεις και να ανεβάσεις το Είναι σου και τη Δόνηση σου. Η πιθανώς τωρινή σου οικογένεια, είναι καθρέφτης της πατρικής, γι΄ αυτό και εργαζόμαστε με την ρίζα, δηλαδή τους γονείς σου. Φροντίζουμε να Καθαρίσεις και Φωτίσεις την ύπαρξη σου, έτσι ώστε να ανέβεις σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και ολοκλήρωσης, μέχρι που το Φως να καλύψει όλους τους τομείς της ζωής σου, και να γίνεις ένας αυτόφωτος πυρήνας ακτινοβολίας Φωτός, Αγάπης και Αποδοχής.

 

Αυτή είναι και η Προσωπική μου Πρόθεση για όλους, αλλα και προσωπικά για εσένα, μέσα από τη θεραπευτική αυτή εκπαίδευση! Στην εποχή που οι δυνάμεις του φωτός μας καλούν να αφυπνιστούμε και να επιστρέψουμε στην Θεϊκή μας καταγωγή, να αφήσουμε την παλιά πονεμένη οικογειακή κασέτα και να καταφέρουμε εδώ στον πλανήτη γη, να ζήσουμε το Παραδεισένιο Ουράνιο Βασίλειο του Φωτός ως ανέμελα, χαρούμενα, ευτυχισμένα, αγνά ψυχικά παιδιά!

 

Γένοιτο!

Κέλλυ Δαμίγου

mob: 6946-426298

Πως γίνεται η Εξ΄Αποστάσεως Θεραπεία Αναλυτικά

Χρησιμοποιώντας ένα Πανάρχαιο Κβαντικό Εργαλείο, το Εκκρεμές, με μελέτη με ειδικούς Χάρτες Ολικής Συνειδητότητας και Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας φανερώνουν και φροντίζουν το Ανώτερο Καλό όλων των πλασμάτων σε όλους τους χρόνους και τις διαστάσεις.

 

Συγκεκριμένα, μόλις με καλέσεις και μου δώσεις το Βαπτιστικό Ονοματεπώνυμο και την Ημερομηνία Γέννησης σου, από πλευράς μου θα ανοιχτεί ο φάκελος σου και συνεχόμενα για τριάντα ημέρες, θα γίνονται καθημερινά θεραπείες στο πεδίο σου. Αρχικά ξεκινάμε ανιχνεύοντας τα εμπόδια.

 

Κατόπιν, με την Ανιδιοτελή Αγάπη και Βοήθεια από τον Ανώτερο σου Εαυτό, των Διδασκάλων, των Αγγέλων & Αρχαγγέλων, σε Συντονισμό & Καθοδήγηση με τις Ιερές Δυνάμεις του Φωτός, ξεκινούν τα Τελετουργικά Κάθαρσης & Εξάγνισης όλων των παρελθοντικών αρνητικών ενεργο-πληροφοριών από το πεδίο σου.

 

Συγκεκριμένα, ζητείται να αφαιρεθούν... από τη ρίζα, τον κορμό και τις διακλαδώσεις… σε παρελθόν, παρόν και μέλλον, σε υποσυνείδητο/ασυνείδητο, συνειδητό και υπερσυνείδητο, σε όλες τις διαστάσεις και το ενδιάμεσο των διαστάσεων, σε όλους τους χωροχρόνους και σε όλες τις εκφάνσεις και εκδηλώσεις του Μέγα Ενιαίου Εαυτού, όλα τα  αρνητικά προγράμματα, καθώς και κάθε μπλοκάρισμα που πιθανά υπάρχουν στην τωρινή σου ζωή.

 

Καθαρίζουμε το παρελθόν, όμως μετέπειτα φροντίζουμε να γίνει κάθαρση και  στις πιθανές δυσμενείς προδιαθέσεις του μέλλοντος, μέσα από το Δέντρο της Ζωής σου. Έτσι προετοιμάζουμε τη Συνειδητότητα σου, να βιώσει ένα «Θεραπευμένο Μέλλον» και να ανέβει σε υψηλότερα επίπεδα, ούτως ώστε να ευθυγραμμιστεί με τον ψυχικό Σκοπό της Ζωής σου.

 

 

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της θεραπείας, θα σε καλέσω προσωπικά, για να σε ενημερώσω για την γενική εξέλιξη και ολοκλήρωση της. Εσύ σταδιακά και μέσα στο επόμενο τρίμηνο, θα παρατηρείς τις διαφορές στις οικογενειακές σχέσεις σου, στα γεγονότα της ζωής σου, στην διάθεση σου, στην στάση και συμπεριφορά σου, καθώς θα μετουσιώνονται και αποχωρούν οι παλιές ενεργο-πληροφορίες από το πεδίο σου.

 

Είμαι στην διάθεση σου για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή συμπληρωματική πληροφορία.

Κέλλυ Δαμίγου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

Πληροφορίες

 • Η Θεραπεία γίνεται εξ΄ αποστάσεως και λαμβάνεις Θεραπευτικές Δονήσεις για τριάντα ημέρες
 • Κατόπιν την τηλεφωνικής μας επικοινωνίας και αφού μας δώσεις το βαφτηστικό ονοματεπώνυμο και ημερομηνία γέννησης σου, θα λάβεις στο mail σου βίντεομαθήματα με Εκπαίδευση Νέας Συνείδησης

Bάλε και Εσύ απλώς το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Η Οικονομική Συνεισφορά είναι για τα μέλη του Χώρου Love Truth Life από 400 στα 300 ευρώ.

 

Οικονομική Μεταφορά με Χρέωση Μεταφορικών δική μας:

Revolut – Evangelia Damigou – Τράπεζα Εξωτερικού

iBAN: LT823250075195221541

Κipon 3, Kifisia

ΒIC CODE: REVOLT21

 

 

 

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

Κέλλυ Δαμίγου