Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις

την Κωνσταντίνα Κοσμίδου

 

 

Βιογραφικό

 

Από πολύ μικρή ηλικία αναζητούσα το πραγματικό νόημα της ζωής και το λόγο της γέννησης μου, ενώ αναρωτιόμουν για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα πάντα γύρω μου. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Μηχανολόγος Μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πολυτεχνείο της Ξάνθης και  βρέθηκα πριν από δέκα έτη στο μονοπάτι της προσωπικής θεραπείας, της αυτογνωσίας και της πνευματικής αναζήτησης.

 

Ο συνδυασμός της επιστήμης με τον πνευματισμό μου έδωσαν απαντήσεις  στα ερωτήματα  για τον σκοπό της ζωής και το ταξίδι του ανθρώπου στη γη. Το ταξίδι της αυτογνωσίας υπήρξε για εμένα μοναδικό, μέσα στο οποίο ανακάλυψα πως είχα και εγώ το χάρισμα της θεραπείας.

 

Παρακολούθησα 3ετή επαγγελματική εκπαίδευση στο θεραπευτικό και εκπαιδευτικό κέντρο Body Mind Soul της Μαίρης Ζαπίτη, μέσα από την οποία διδάχτηκα την κβαντική και την αγγελική θεραπεία, καθώς και την μέθοδο των Συστημικών Αναπαραστάσεων Κβαντικού Πεδίου.

 

Σήμερα είμαι μέλος του χώρου «Love Truth Life», ως εκπαιδευμένη εκπρόσωπος Συστημικών Αναπαραστάσεων και ως συντονίστρια ομαδικών Οραματικών Θεραπευτικών Διαλογισμών, που ξεκινούν την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου από τις 19:00-21:00μ.μ.

 

Στόχο της εργασίας μου αποτελεί η ενδυνάμωση κάθε ατόμου, η απευλευθέρωση της ψυχής του από τα βάρη των εμπειριών του και η δράση του μέσα από την επίγνωση της πραγματικής του φύσης και του φωτεινού του δυναμικού.

θεραπευτικός οραματικός διαλογισμός
X