fbpx

Τι είναι Πάθος και γιατί φοβόμαστε να το εκφράσουμε;

Αλήθεια τι είναι Πάθος και γιατί αρκετοί φοβόμαστε να το εκφράσουμε;

Το Πάθος έιναι μία παντοδύναμη ενέργεια που όταν ξυπνήσει μέσα μας έχει τόσο δυναμικό που θέλει να εκφράστεί.

 

Το Πάθος είναι γεμάτο Δημιουργία. Έτσι όταν επιτρέπουμε αυτήν την Πορτοκαλί Ενέργεια να κυλήσει μέσα στο σώμα μας, η γυναίκα μέσα μας ξυπνάει και θέλει να βιώσει Έρωτα, Δημιουργία και Υλοποίηση των Ονείρων της.

Μέσα από το Πάθος ειλικρινά μπορούμε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα, καθώς η ενέργεια αυτή είναι γρήγορη, ζεστή και έντονη.

 

Το Πάθος είναι επίσης μία μεγάλη θεραπεύτρια. Αυτός είναι και ο λόγος που αρκετές φορές μετά την ερώτική συνένωση με τον/την σύντροφο μας νιώθουμε όλα τα προβλήμα και οι έγνοιες μας να μην υπάρχουν πλέον, ή να μην μας απασχολούν τόσο πολύ.

 

Ναι, εδώ το Πάθος έχει πάρει τα ηνία και μέσα από την ενέργεια του μας έχει θεραπεύσει. Σήμερα εγώ προσωπικά, δεν δημιουργώ οτιδήποτε αν δεν ξυπνάει μέσα μου την ενέργεια αυτή.

 

Ο λόγος επίσης που φοβόμαστε αρκετοί το πάθος είναι γιατί έχει μέσα πολύ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, καθώς επίσης δεν ενδιαφέρεται για το τι πιστεύουν οι άλλοι.

 

Όλοι μας έχουμε μπλοκαρίσματα στο Ιερό Κέντρο ή Πορτοκαλί Τσάκρα. Συνήθως είναι από Ενοχή ή Ντροπή που νιώθουμε μέσα από τα πιστεύω που κουβαλάμε από την οικογένεια, την εκκλησία και την κοινωνία.

 

Στις θεραπείες εχθές κάναμε αποκοπή από ενεργειακούς λώρους παλαιών βιωμάτων από παιδική, εφηβική και ενήλικη ηλικία που είχαν μέσα πόνο, φόβο, ενοχή και ντροπή.

 

Μία νέα πόρτα ανοίγει στην ζωή μας, μία πόρτα αποδοχής για όλα μας τα κομμάτια, μία πόρτα που μέσα κρύβει τον δημιουργικό, ερωτικό και ελεύθερο εαυτό μας.

Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τα άτομα που με εμπιστεύονται και ανοίγουμε μαζί τις πόρτες αυτές.
Κέλλυ