fbpx

Κέντρο Εναλλακτικής Θεραπείας Love Truth Life | Πνευματικές & Συστημικές Ενεργειακές Θεραπείες

Κέντρο Εναλλακτικής Θεραπείας Love Truth Life | Πνευματικές & Αγγελικές Ενεργειακές Θεραπείες

Οι άνθρωποι που με εμπιστεύονται, παρακολουθώντας σεμινάρια – εκπαιδεύσεις ή προσωπικές Ενεργειακές Θεραπείες (Πνευματικές & Αγγελικές Θεραπείες), αναγνωρίζουν την αγγελική & φωτεινή φύση τους, την ιδιαιτερότητα & τα χαρίσματα που φέρνουν. Zουν μέσα από μία νέα στάση & συμπεριφορά μία Δημιουργική, Ελεύθερη, Χαρούμενη & Συνειδητή Ζωή.
Κέλλυ Δαμίγου – Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Καλώς ήρθες στο χώρο

Love, Truth, Life

Love Truth Life | Πνευματικές & Αγγελικές Ενεργειακές Θεραπείες

Οι Άνθρωποι που με Εμπιστεύονται αναγνωρίζουν μέσα τους την Αγγελική, Φωτεινή τους Φύση και την Ιδιαιτερότητα και τα Χαρίσματα που φέρουν. Ζουν, μέσα από μία Νέα Στάση και Συμπεριφορά, μία Δημιουργική, Ελεύθερη, Χαρούμενη και Συνειδητή Ζωή.

Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπείών | Πνευματικές & Αγγελικές Κβαντικές Ενεργειακές Θεραπείες

Με την Κέλλυ Δαμίγου

Σύμβουλος Ψυχίκης Υγείας, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Δασκάλα Ενεργειακών Μεθόδων, Συγγραφέας

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
τριπλό εργαλείο καθοδηγούμενου διαλογισμού

Mε την εγγραφή σου στο Site
Λαμβάνεις στο mail σου Δώρο

  • Καθοδηγούμενο Διαλογισμό για καθημερινή Ανανέωση της Ενέργειας σου σε μορφή audio, καθώς επίσης
  • Ενημερώσεις με Άρθρα Πνευματικής Αφύπνισης & Αυτογνωσίας και
  • Προνόμια & Εκπτώσεις, που προορίζονται μόνο για τα Εγγεγραμένα Μέλη της Παρέας του Love Truth Life.

Ο άνθρωπος είναι ένα από τα πιο Ιερά & Δυνατά όντα.
Μπορεί να καταφέρει τα πάντα αρκεί να έχει την κατάλληλη Συνείδηση & Γνώση.

Ενεργειακές Θεραπείες

Προσωπικές Θεραπείες

Προσωπικές Θεραπείες
Προσωπικές Θεραπείες

Θεραπευτικοί Κύκλοι Ατόμου - Ζεύγους - Επιχείρησης

κβαντικές ενεργειακές θεραπείες
Κύκλοι Προσωπικής Ανάπτυξης

Συστημικές Αναπαραστάσεις

Συστημικές Αναπαραστάσεις
Συστημικές Αναπαραστάσεις

Θεραπευτικοί Διαλογισμοί

Θεραπευτικοί Διαλογισμοί
Θεραπευτικοί Διαλογισμοί

Εκπαιδεύσεις

Εξ’ Αποστάσεως Εκπαιδεύσεις
Εξ’ Αποστάσεως Εκπαιδεύσεις

Εκπαίδευση Θεραπευτών

Εκπαίδευση Θεραπευτών στα Τσάκρα
Εκπαίδευση Θεραπευτών

Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρου & Ατόμου

Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρου & Ατόμου
Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρου & Ατόμου

Ατομική Συνεδρία Βιοσυντονισμού

Ατομική Συνεδρία Βιοσυντονισμού για Ενήλικες & Παιδιά
Ατομική Συνεδρία Βιοσυντονισμού για Ενήλικες & Παιδιά

Quantum Business Success Program

Quantum Business Success Program
Quantum Business Success Program

Μηνιαίο  Πρόγραμμα  Θεραπειών

Γνώρισε την Κέλλυ λίγο καλύτερα…

Η Κέλλυ είναι η Οικοδέσποινα του χώρου Love-Truth-Life angelic healings και νέα Συγγραφέας. Από μικρή αγαπούσε τον άνθρωπο, μικρούς και μεγάλους, γι΄ αυτό και αρχικά σπούδασε Βρεφονηπιαγωγός και κατόπιν ακολούθησε πανεπιστημιακές σπουδές πάνω στον Ανθρώπινο Παράγοντα. Το όνειρο της καρδιάς της ήταν να επισκεφτεί διάφορα μέρη στον κόσμο, έτσι για δέκα χρόνια εργάστηκε ως Ιπταμένη Συνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία κάνοντας παράλληλα μια βαθιά προσωπική πνευματική αναζήτηση. Η πορεία της ζωής της την ωθούσε πάντα να απαντά βαθύτερα ερωτήματα για τον εαυτό της και για τον άνθρωπο.

 

Σήμερα έχει παρακολουθήσει δεκάδες Θεραπευτικές Εκπαιδεύσεις και Μετεκπαιδεύσεις πάνω στην Ψυχολογία και την Πνευματικότητα, καθώς και σε αρκετά ήδη Ενεργειακών Θεραπειών όπως:

 

Συστημική Αναπαράσταση από την Μαίρη Ζαπίτη, Πολυδιάστατες Θεραπείες, Αγγελικές Θεραπείες, Θεραπευτική Ραδιαισθησία από τον Leonard Stefaniak, Ολική Συνειδητότητα από την Διονυσία Κλαρινετατζή, Εναρμόνιση Ενεργειακών Κέντρων, Κβαντική Θεραπευτική, Θεραπευτικός Αγγελικός Διαλογισμός, Θεραπευτική Υπνωση-Αναδρομή, Θεραπεία Τραύματος & Αναβίωση Γέννας, Θεραπεία Πένθους, Θεραπεία στα Υποσυνείδητα Πρότυπα Πόνου, Αγγελικό & Usui Ρέικι, Αγκαλιά Αγάπης, Mέθοδο Theta Healing από την Μαρία Τελίδου, Ho-oponopono, S.I.Y- Search Inside Yourself Τechnique, BSFF – Be Set Free Fast από τον Ηλία Νατζέμυ, Dying Consciously από τον Chris Rickwood, Το Κλειδί της Αφθονίας από την Γιώτα Φασουλή, Ακούγοντας την Καρδιά, Οργονίτες, Θεραπευτική Ραδιαισθησία για Κάθαρση Ενεργειακής Μόλυνσης Ατόμου και Χώρου, καθώς έχει κάνει Σπουδές και ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Ως κομβικό σημείο αφύπνισης, υπήρξε η τετραετής φοίτησή της στην Πολυδιάστατη Πνευματική Σχολή, οι Ολοκληρωμένες Σπουδές σε Αγγελικές Θεραπείες και οι Μετεκπαιδευτικές Σπουδές Αναπαράστασης Κβαντικού Πεδίου, στο The Science of Angels κατα Μαίρη Ζαπίτη. Έχει επίσης επισκεφτεί και παραμείνει σε Πνευματικά Θεραπευτικά Κέντρα στο Περού (Tierra Mitica) και Ινδίες (Ashram) και έχει διαβάσει πολλαπλά βιβλία σχετικά με την πνευματικότητα και την ανθρώπινη ψυχολογία.

 

To 2015 μετουσίωσε μέσα της την ψευδαίσθηση της ασφάλειας και πήρε την απόφαση να αφήσει το δημόσιο. Δημιούργησε τον χώρο Love-Truth-Life angelic healings, που είναι αφιερωμένο στο να δείχνει στον άνθρωπο την ιερή, αγνή και αγγελική ύπαρξη μέσα του, καθώς και τις περιοριστικές πεποιθήσεις και συμπεριφορές που τον βγάζουν από την ενέργεια αυτή. Πρόθεση της είναι να Ελευθερώνονται οι Ψυχές από βάρη του Παρελθόντος και την Ψευδαίσθηση των Σκεπτομορφών και Πεποιθήσεων, καθώς να διαδώσει πόσο σημαντικό είναι να συνδιάσουμε τον Πνευματισμό με την Στάση και Συμπεριφορά μας στην Ζωή που έχουμε Επιλέξει να ζούμε!

 

Οι άνθρωποι που την Εμπιστεύονται συντονίζονται όλο και περισσότερο με την αληθινή και αρχοντική εικόνα του εαυτού τους, ανακαλύπτουν τα λανθασμένα συμπεράσματα και πιστεύω τους, και αποκτούν τα εφόδια για να μετατρέψουν την ζωή τους έτσι όπως αληθινά επιθυμεί η καρδιά τους, μέσα από την αληθινή και αγνή εικόνα του εαυτού τους.

Συνεργάτες-Θεραπευτές

Τα βιβλία από την Κέλλυ Δαμίγου

κέλλυ δαμίγου - το ταξίδι της φλόγας στη γη
Ο Οδυσσέας γνωρίζει τους Αγγέλους - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας - Love Truth Life angelic healings

Τα Άρθρα από την Κέλλυ 

σύντροφοι που γίνονται πρώην

Σύντροφοι που Γίνονται Πρώην

H αλήθεια είναι πως σε κάθε σχέση ανεξάρτητα αν είναι μακροχρόνια, συμβίωσης, αρραβώνας, γάμος εναποθέτουμε κάποιες προσδοκίες και ελπίδες, καθώς επίσης στηρίζουμε και κάποιες συναισθηματικές & υλικές επιθυμίες και ανάγκες μας μέσα σ΄ αυτές.

ο θησαυρός είναι μέσα σου

Ο Θησαυρός Είναι Μέσα Σου

Ζούμε σε μία περίοδο μεγάλων ριζικών αλλαγών συνείδησης για τον πλανήτη Γη και ο κάθε ένας μας μέσα από την αλλαγή στην Στάση και Συμπεριφορά του μπορεί να φέρει ειλικρινά μετακίνηση σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο της ύπαρξης του.

δεν νιόθω εντελώς ο εαυτός μου. Μήπως είμαι σε εμπλοκή?

Δεν νιώθω εντελώς ο εαυτός μου.
Mήπως είμαι σε Εμπλοκή;

Κάθε άτομο, σε όλη την διάρκεια της ζωής του, έχει έντονη την «ανάγκη του ανήκειν». Το αίσθημα να «ανήκει», ξυπνάει από πολύ νωρίς, στη βρεφική ηλικία, μέσα στο ίδιο το οικογενειακό σύστημα. Η επιβίωση, η αποδοχή και η θρέψη από τους γονείς, είναι αναγκαία για κάθε παιδί.

Sliding Image Sliding Image
a