fbpx
Eργαστήριο Κάθαρση Φόβων και Ενεργοποίηση του Κόκκινου Τσάκρα | Love Truth Life
1887
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1887,ecwd-theme-parent-marinet ecwd-theme-child-marinet-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.0.0,qode-theme-marinet,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Καλώς ήρθες στα

Εκπαιδευτικά – Θεραπευτικά Eργαστήρια

Καλώς ήρθες στο Πρώτο Εργαστήριο

Κάθαρση Φόβων και Ενεργοποίηση

του Κόκκινου Τσάκρα

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Συγγραφέας

Τα Chakras είναι ένα απίστευτο πολύπλοκο και ισχυρό Σύστημα Πυλών. Αυτοί οι τροχοί βρίσκονται σε ευθεία γραμμή κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και επεκτείνονται μέχρι λίγα εκατοστά πιο πάνω από το κεφάλι. Τα κέντρα αυτά επιτρέπουν  να διοχετεύεται και να κατευθύνεται η ενέργεια σε όλο σας το σώμα.

 

Ένα υγιές σύστημα Chakras μπορεί να επηρεάσει τη Συναισθηματική και Φυσική Eυεξία. Με απλά λόγια, τα Tσάκρα μπορούν να Μπλοκαριστούν ή να Ανισορροπήσουν από την θετική ή αρνητική ενέργεια που συναντάτε σε καθημερινή βάση.

 

Ένα μπλοκαρισμένο τσάκρα δεν επηρεάζει μόνο τη Σωματική σας Ευεξία – μπορεί να έχει και μεγάλο αντίκτυπο στο Συναισθηματικό και Ψυχικό σας εαυτό. Ο λόγος που κάνουμε εκκαθάριση στα μπλοκαρισμένα Τσάκρα είναι για να απελευθερώσουμε όλους τους προγραμματισμούς, την περιορισμένη σκέψη και τον αρνητισμό.

 

Συγκεκριμένα την Σειρά αυτών των Εργαστηρίων:

 

1.Θα μάθεις τι είναι το κάθε Ενεργειακό Κέντρο, τι ουσίες και ενέργειες κυριαρχούν σ΄ αυτό και πως ισορροπεί και ανισορροπεί.

 

2. Στην κάθε μας συνάντηση θα λάβεις σταδιακά Νέα Συνείδηση για το πώς να Αναγνωρίζεις και να Αντιμετωπίζεις το Φόβο, την Ενοχή, το Θυμό, τη Ζήλεια, το Άγχος, τη Ντροπή, τον Πόνο, την Ανασφάλεια και γενικά τα συναισθήματα που μπορεί να σου φέρνουν συναισθηματική αναστάτωση και ανισορροπία.

 

3. Μέσα από Καθοδηγούμενο Διαλογισμό θα γίνεται Κάθαρση σε κάθε Eνεργειακό Kέντρο από Συναισθήματα και Βιώματα του παρελθόντος και

 

4. Θα γίνεται Ενεργοποίηση του κάθε Τσάκρα ξεχωριστά με ΔΥΟ τρόπους. Αρχικά μέσα από Αγγελικούς Ενεργοποιητές των Τσάκρας (Chakras) και κατόπιν με Aγγελικές Kβαντικές Σπείρες AQS, κατά Μαίρη Ζαπίτη (by Mary Zapiti).

 

Εύχομαι να είσαι και εσύ μαζί μας σ΄αυτή τη Νέα Εκπαιδευτική – Θεραπευτική Πορεία.

 

Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, επικοινώνησε μαζί μου άμεσα και κράτησε την θέση σου.

 

Κέλλυ Δαμίγου

mob.: 6946-426298

e-mail.: lovetruthlife1@gmail.com

Το πρώτο τσάκρα έχει Κόκκινο χρώμα και είναι το κέντρο της Βάσης, δηλαδή ο πυλώνας της Αρσενικής ενέργειας και της Δύναμης μέσα μας. Όταν είναι σε ροή μας βοηθάει να πάρουμε αποφάσεις, έτσι ώστε να είμαστε οι αποκλειστικά υπεύθυνοι δημιουργοί της ζωής μας.

 

Εάν το Κόκκινο Chakra έχει μπλοκαριστεί από ένα συναίσθημα όπως ο φόβος, μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια προγραμματισμοί όπως αισθήματα φόβου βίας, εξάντλησης χρημάτων, ατυχημάτων, ασθενειών, καταστροφής, πείνας, απιστίας και άλλων.

 

Θυμηθείτε, μπορούμε να λάβουμε οτιδήποτε με το οποίο μπορούμε να συγχρονιστούμε. Είμαστε όλοι ενεργειακά όντα. Ο κόσμος στον οποίο ζούμε και το σύμπαν είναι ενέργεια. Όλα είναι σωματίδια σε δόνηση και σε κίνηση συμπεριλαμβανομένων και εμάς.

 

Ο Θεϊκός χρόνος πραγματικά δημιουργεί τα πάντα να συμβούν όταν δονητικά είμαστε σε ευθυγράμμιση μαζί τους, ακόμα και αν αυτό είναι ο φόβος.

1. Θα έρθουμε σε Επαφή με το Φύλακα Άγγελό μας

 

2. Θα μάθουμε πως να δημιουργούμε Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας, για να προστατευόμαστε από χαμηλές ενέργειες που συναντάμε στην καθημερινότητά μας

 

3. Θα μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε την δύναμη της Πρόθεσης μας

 

4. Θα μάθουμε τι είναι το Κόκκινο Τσάκρα και ποιές είναι οι λειτουργίες του

 

5. Θα αναγνωρίσουμε τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης του Φόβου

 

6. Μέσα από Καθοδηγούμενο Διαλογισμό, θα γίνει Θεραπεία Κάθαρσης Φόβων, Ανασφαλειών, Άγχους & Έλλειψης δύναμης

 

7. Θα γίνει Ενεργοποίηση & Επαναπρογραμματισμός του Κόκκινου Κέντρου με δύο τρόπους: Μέσα από τους Αγγελικούς Ενεργοποιητές των Τσάκρας καθώς επίσης και μέσα από Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες AQS κατά Μαίρη Ζαπίτη (Μary Zapiti).

 

Αν νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα να απελευθερωθείς από εγκλωβισμένα συναισθήματα και πεποιθήσεις που κουβαλάς, σε προσκαλώ στο Νέο Κύκλο των Οχτώ Εργαστηρίων: “Κάθαρσης, Νέας Συνείδησης & Ενεργοποίησης των Τσάκρας” 

 

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

Ημέρα και Ωρα:

Τα συγκεκριμένα εργαστήρια θα γίνονται μία φορά το μήνα και συγκεκριμένα κάθε τρίτη Τρίτη και Παρασκευή.

Ημερομηνία Εναρξης Α Ομάδας: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 –> 18:30-21:30μ.μ.

Ημερομηνία Εναρξης Β Ομάδας: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 –> 18:30-21:30μ.μ.

 

Κόστος Εργαστηρίου:

  • Bάλε και Εσύ απλώς το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την Εγγραφή σου, γίνεσαι αμέσως Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

  • Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life το κόστος είναι: Από 50 ευρώ, μόνο 20 ευρώ/εργαστήριο. (συν φπα).

 

  • Για τα Μέλη που έρχονται για πρώτη φορά στο χώρο Love Truth Life, είναι απαίτητη η προεξόφληση των  20 ευρώ.

 

  • Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στον χώρο Love Truth Life σε μικρές ομάδες και χρειάζεται  εκ τον προτέρων να έχει υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία συμμετοχής.

 

Σ΄ ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

 

Κέλλυ Δαμίγου

 

Ιban Alpha Bank:
GR 85-0140-4590-4590-0210-1019-917  Δαμίγου Ευαγγελία (απαραίτητη η αναγραφή του ονόματος στην κατάθεση)

Sliding Image Sliding Image
a