fbpx

Καλώς ήρθες στις

Συστημικές Αναπαραστάσεις με

Αγγελικές Κβαντικές

Σπείρες A.Q.S.

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Συγγραφέας

Love Truth Life angelic healings - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
συστημικές αναπαραστάσεις

Η Συστημική Αναπαράσταση θεμελιώθηκε από τον Γερμανό Ψυχοθεραπευτή Bert Hellinger στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Είναι μια βιωματική μέθοδος η οποία αποκαλύπτει βαθιές και κρυφές αλήθειες που δρουν ασυνείδητα σε ένα σύστημα με το οποίο είμαστε συνδεδεμένοι πχ. οικογενειακό, εργασιακό κτλ.

 

Μέσα από μία Συστημική Αναπαράσταση, ανακαλύπτουμε τι χρειάζεται να επιλυθεί, όταν δεν γνωρίζουμε ποια είναι η ρίζα του προβλήματος.  Συνήθως, αγνοούμε το γεγονός ότι είμαστε διαρκώς σε επαφή με τους πάντες και τα πάντα, αλλά και τα πάντα είναι σε επαφή μαζί μας!

Όταν έχεις ένα αίτημα, αρχικά θα γίνει καταγραφή, του οικογενειακoύ και ατομικού ιστορικού, καθώς και τα γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή σου και όλων των ενεργειών που προέρχονται από το γενεολογικό δέντρο.

Την ημέρα της Αναπαράστασης θα επιλεχθούν οι κατάλληλοι Εκπαιδευμένοι Εκπρόσωποι, για να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε λύσεις και να ακολουθήσει η θεραπεία. 

 

Τα συναισθήματα και η στάση του σώματος των εκπροσώπων καθρεφτίζουν με εκπληκτική ακρίβεια την κατάσταση του συστήματος και το δυναμικό που ενεργεί. Μπορούν να εκπροσωπηθούν άτομασυναισθήματα, συμπτώματαεμπόδια κτλ. Αυτό που θέλουμε να δούμε σε πρώτο βήμα είναι, πώς είναι η πραγματική σχέση μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο, συνδέεται συνειδητά η νέα δυναμική, με τη νέα προοπτική.

 

Οι εκπρόσωποι μπορεί να βιώνουν έντονα συναισθήματα π.χ. αγάπης, θλίψης, θυμού ή καθώς και έντονες φυσικές ευαισθησίες όπως ζέστη, μούδιασμα, ανατριχίλα, πόνος κτλ., και όλα αυτά χωρίς καμία γνώση για το πρόσωπο που εκπροσωπούν.

 

Στην Συστημική Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου με Αγγελικές Σπείρες, συνδιάζουμε την Κλασσική Συστημική Αναπαράσταση κατα Bert Hellinger, με Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες AQS κατά Μαίρη Ζαπίτη. Οι Αγγελικές αυτές Ενέργειες εμπεριέχουν υψηλές θετικές συχνότητες – δονήσεις και πληροφορίες, από όλα τα τάγματα των Αγγέλων, οι οποίες μεταφέρονται στο πεδίο του προβλήματος και δημιουργούν μέσα σε δευτερόλεπτα μεγάλες θετικές αλλαγές, οι οποίες μπορούν με ειδικό τρόπο μέτρησης να επιβεβαιωθούν.

 

Οι Συστημικές Αναπαραστάσεις γίνονται από την τετραμελή ομάδα μας που αποτελείται από:

  1. Την Κέλλυ Δαμίγου – Οικοδέσποινα του Χώρου Love Truth Life
  2. Την Κωνσταντίνα Κοσμίδου
  3. Τον Γρηγόρη Κεφαλλόπουλο &
  4. Την Ειρήνη Βασάλου

που είμαστε πτυχιούχοι Θεραπευτές αλλά και εν συνεχεία Θεραπευόμενοι, πάνω στις Συστημικές Αναπαραστάσεις Κβαντικού Πεδίου κατά Μαίρη Ζαπίτη, γιατί το αγαπάμε πολύ.

qode-np-item
1

Σε Συντροφικές Σχέσεις

qode-np-item
2

Σε Οικογενειακά Θέματα

qode-np-item
3

Σε Θέματα Υγείας

qode-np-item
4

Στη Λήψη Αποφάσεων

qode-np-item
5

Σε Νέες Συνεργασίες

qode-np-item
6

Σε Επιχειρηματικά Προβλήματα

qode-np-item
7

Σε Δυσκολία Εύρεσης Επαγγέλματος

qode-np-item
8

Σε Εσωτερικές Συγκρούσεις

Αυτό που λειτουργεί σε μια Αναπαράσταση και κινεί τους εκπροσώπους, ο Βρετανός βιολόγος και συγγραφέας Rupert Sheldrake το ονομάζει Μορφογενετικό Πεδίο. Στην επιστημονική του ερευνά περιγράφει ένα ενεργειακό πεδίο που όλες οι πληροφορίες είναι αποθηκευμένες. Το μορφογενετικό πεδίο ενεργοποιείται αυτόματα με το αίτημα.

 

Από το πεδίο μιας αναπαράστασης απουσιάζουν η κρίση και η κατηγορία. Κάθε άνθρωπος είναι άρτιος έτσι όπως είναι και έχει την δική του ιστορία. Δεν γνωρίζουμε τι τον επηρέασε και τον οδήγησε να δράσει με τον τρόπο που έδρασε.

 

Η έλλειψη κρίσης, η αποδοχή τον γεγονότων, η συμφιλίωση και η κάθαρση είναι κάτι απαραίτητο. Μας βοηθάει να παρατηρήσουμε την κατάσταση που βιώνουμε με διαφορετική ματιά και να κατανοήσουμε την ανθρώπινη φύση.

‘Oλα τα προβλήματα και μπλοκαρίσματα προέρχονται από καταστάσεις χαμηλών και αρνητικών δονήσεων, όπως: αρνητικές σκέψεις, αρνητικά συναισθήματα, ασθένειες, αρνητικό κάρμα, οικογενειακά – συστημικά μπλοκαρίσματα, αρνητικό συλλογικό ασυνείδητο και πολλά άλλα… Δύσκολα μπορείς μέσα από ένα αρνητικό πεδίο να έλξεις θετικές καταστάσεις (ο νόμος της έλξης – Law of attraction).

 

Οι Αγγελικές Kβαντικές Σπείρες ΑQS κατά Μary Zapiti, είναι ενέργειες υψηλής συχνότητας,  που αποτελούνται από καθαρό φως και αγάπη και είναι σε θέση να αλλάξουν το αρνητικό πεδίο αστραπιαία. Έτσι, μπορείς να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς και γίνεσαι εσύ ο Δημιουργός της Ζωής σου.

 

H ομάδα μας συντονίζει μέσα από την συνδιαστική Μέθοδο της Συστημικής Αναπαράστασης κατα Bert Helinger και τις Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες, ANGELIC QUANTUM SPIRALS (AQS),  κατά  Μαίρη Ζαπίτη και μαζί δημιουργούν μία ανέλπιστα θαυμάσια Θεραπευτική Μέθοδο, με  συγκλονιστικά αποτελέσματα.

 

Εάν λοιπόν και εσύ θέλεις να γνωρίσεις ή να βιώσεις τη Συστημική Αναπαράσταση σε συνδυασμό με της Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες η ομάδα μας σε περιμένει με χαρά.

 

Σε ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

 

Σου ευχόμαστε μία ώρα, μία μέρα, μία ζωή, γεμάτη με μικρά και μεγάλα θαύματα να συμβαίνουν για εσένα!

love-truth-life-angelic-healings