fbpx

Eτήσια Εκπαίδευση Chakras & Consciousness

Εκπαιδευτικά – Θεραπευτικά Εργαστήρια Νέας Συνείδησης, Κάθαρσης & Ενεργοποίησης των Τσάκρας – Chakras & Consciousness. Τα Chakras είναι ένα απίστευτο, πολύπλοκο και ισχυρό Σύστημα Πυλών. Τα κέντρα αυτά επιτρέπουν να διοχετεύεται και να κατευθύνεται η ενέργεια σε όλο σας το σώμα. Μπορούν να Μπλοκαριστούν ή να Ανισορροπήσουν από την θετική ή αρνητική ενέργεια που συναντάμε σε καθημερινή βάση. Ένα μπλοκαρισμένο τσάκρα δεν επηρεάζει μόνο τη Σωματική Ευεξία – μπορεί να έχει και μεγάλο αντίκτυπο στο Συναισθηματικό και Ψυχικό μας εαυτό. Ο λόγος που κάνουμε εκκαθάριση στα μπλοκαρισμένα Τσάκρα είναι για να απελευθερώσουμε όλους τους προγραμματισμούς, την περιορισμένη σκέψη και τον αρνητισμό.

Καλώς ήρθες στην

Οχτάμηνη Webinar Εκπαίδευση Ενηλίκων – Εφήβων

Chakras & Consciousness

Με την Κέλλυ Δαμίγου

Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Τα Chakras είναι ένα απίστευτο, πολύπλοκο και ισχυρό Σύστημα Πυλών. Αυτοί οι τροχοί βρίσκονται σε ευθεία γραμμή κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και επεκτείνονται μέχρι και λίγα εκατοστά πάνω απο το κεφάλι. Τα κέντρα αυτά επιτρέπουν να διοχετεύεται και να κατευθύνεται η ενέργεια σε όλο το σώμα.

 

Ένα υγιές σύστημα Chakras μπορεί να επηρεάσει τη Συναισθηματική και Φυσική Eυεξία. Με απλά λόγια, τα Tσάκρα μπορούν να Μπλοκαριστούν ή να Ανισορροπήσουν από την θετική ή αρνητική ενέργεια που συναντάμε σε καθημερινή βάση.

 

Ένα μπλοκαρισμένο τσάκρα δεν επηρεάζει μόνο τη Σωματική Ευεξία – μπορεί να έχει και μεγάλο αντίκτυπο στο Συναισθηματικό & Ψυχικό μας εαυτό. Ο λόγος που κάνουμε εκκαθάριση στα μπλοκαρισμένα Τσάκρα είναι για να απελευθερώσουμε όλους τους προγραμματισμούς, την περιορισμένη σκέψη και τον αρνητισμό.

 

Η Νέα Αυτή Eξ΄Αποστάσεως Εκπαιδευτική – Θεραπευτική Πορεία “Chakras & Consciousness” ξεκινάει στις 30/9, θα γίνεται μία φορά το μήνα για κάθε τσάκρα και διαρκεί οχτώ μήνες. Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, επικοινώνησε μαζί μου άμεσα και κράτησε τη θέση σου.

Εύχομαι να είσαι και εσύ μαζί μας σ΄αυτή τη Νέα Εκπαιδευτική – Θεραπευτική Πορεία.
Kέλλυ Δαμίγου

TA ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Α Μέρος

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια αυτής της Σειράς Εργαστηρίων:

 

-Θα μάθεις τι είναι το κάθε Ενεργειακό Κέντρο, τι ουσίες & ενέργειες κυριαρχούν σ΄ αυτό και πως ισορροπεί και ανισορροπεί.

 

-Στην κάθε μας συνάντηση θα λαμβάνεις σταδιακά Νέα Συνείδηση για το πώς να Αναγνωρίζεις και να Αντιμετωπίζεις το Φόβο, την Ενοχή, το Θυμό, τη Ζήλεια, το Άγχος, τη Ντροπή, τον Πόνο, την Ανασφάλεια και γενικά τα συναισθήματα που μπορεί να σου φέρνουν συναισθηματική αναστάτωση και ανισορροπία.

B Μέρος

-Μέσα από Καθοδηγούμενο Διαλογισμό θα γίνεται Κάθαρση σε κάθε Eνεργειακό Kέντρο από Συναισθήματα και Βιώματα του παρελθόντος και

 

-Θα γίνεται Ενεργοποίηση του κάθε Τσάκρα ξεχωριστά με ΔΥΟ τρόπους. Mε Aγγελικές Kβαντικές Σπείρες AQS, κατά Μαίρη Ζαπίτη, και την επόμενη ημέρα με εξ΄ αποστάσεως δονήσεις μέσω Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας, που θα αποστέλλονται στο ενεργειακό πεδίο του κάθε τσάκρα.

Αναλυτικά η κάθε Μηνιαία Θεραπεία των Τσάκρας

κάθαρση φόβων & ενεργοποίηση του κόκκινου τσάκρα
κάθαρση ενοχής & ζήλειας - ενεργοποίηση του πορτοκαλί τσάκρα
κάθαρση θυμού & ντροπής - ενεργοποίηση του κίτρινου τσάκρα
επαφή με το εσωτερικό παιδί και κάλυψη αναγκών - yellow chakra
κάθαρση πόνου & στάσης θύματος και ενεργοποίηση του πράσινου τσάκρα
κάθαρση φόβου, κριτικής & υποκρισίας - ενεργοποίηση του θαλασσί τσάκρα
κάθαρση ψευδαίσθησης & πνευματικών μπλοκαρισμάτων - ενεργοποίηση του μπλε τσάκρα - τρίτο μάτι
κάθαρση εξάρτησης & άγνοιας - ενεργοποίηση του μωβ τσακρα
κάθαρση από τραυματικές μνήμες προηγούμενης ενσάρκωσης - ενεργοποίηση του τσάκρα της ψυχής

Πληροφορίες

Ραντεβού & Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 6946 426298

Ε–mail: lovetruthlife1@gmail.com

Ημέρες και Ώρες της Εκπαίδευσης

Ξεκινάμε το Πρώτο/Κόκκινο Τσάκρα: Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Ακολουθούν τα υπόλοιπα Τσάκρα, μία Τετάρτη κάθε Μήνα και οι συναντήσεις μας θα γίνονται μέσω Skype στο “Love Truth Life Love Truth Life”

Ώρες: 18:30 – 21:30μ.μ. μέσω skype

Eπικοινώνησε μαζί μου για να σου κρατήσουμε τη θέση σου!

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική συνεισφορά είναι:

 

Από 50 ευρώ, στα 20 ευρώ / θεραπευτική συνάντηση τσάκρα ή μέσω προκαταβολής ΜΟΝΟ 120 ευρώ για όλη την εκπαίδευση.

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
Sliding Image Sliding Image
a